Alle dagbestedingen

Sinds 6 mei 2020 is Jouwdagbesteding actief en zijn er al vele contacten tussen cliënt en dagbesteding gelegd. Inmiddels is Jouwdagbesteding uitgegroeid tot de nummer 1 website op gebied van de mooiste dagbestedingen. Geef jouw dagbesteding ook binnen 10 minuten een podiumplek! Registreer je hier.

Wat is een dagbesteding? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Een dagbesteding is een plek die zorgt voor een herkenbare dagstructuur. De dagbestedingsplek kan verschillend zijn en andere doelgroepen bedienen. Zo zijn er dagbestedingsplekken met als doelgroep autisme, blind/slechtziend, chronisch ziek, dementie, doof/slechthorend, gedragsproblemen, lichamelijke beperking, meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel, ouderen, psychische aandoening, verslaving, vrijwilliger, jongeren, kinderen of vluchtelingen.

Het is belangrijk dat je een dagbesteding kiest die bij je past. Daarom heeft Jouwdagbesteding een speciale ‘wat past bij jou’ vragenfilter ontwikkeld. Hierin kun jij je persoonlijke voorkeuren aangeven en komt daarna een selectie van dagbestedingen naar voren welke het beste bij jou zouden passen.

Ook de omgeving of het type dagbesteding kan erg verschillend zijn. Zo zijn er dagbestedingen met als categorie buurthuis, circus, dieren, fabriek, fietsenmakerij, garage, groenvoorziening, handenarbeid, horeca, hotel, houtbewerking, ICT / computers, koken, kunst, postbode, recreatie, recycling, schoonmaak, sport, theater, transport, wasserette, winkel en zorg. 

Een dagbesteding in de buurt is natuurlijk het allerfijnste. Maak daarom gebruik van de postcodefilter om te kijken welke dagbesteding er bij jou in de buurt zit.