Geenen Gardening
Bedafseweg 3
5476 WZ Vorstenbosch
0630230395
Hein Geenen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Wat doen wij nu eigenlijk als geenengardening? Geenengardening is een hoveniersbedrijf(je) wat de ambitie heeft om 1op 1 of max. 1 op 2 met mannen/vrouwen die een verstandelijke of psychische beperking hebben, de tuin in te gaan. We begeleiden tegenwoordig leerlingen van HUB noord Brabant, een medewerker die middels onder-aannemerschap van dichterbij bij ons werkt en een aantal enthousiaste vrijwilligers met verst. beperking die graag in hun vrije tijd mee de tuin in gaan. Zowel de stagiair, medewerker als de vrijwilligers werken bij ons voor vastgestelde doelen, dus: een geurtje, een dagje naar de efteling enz. Deze doelen worden na het behalen weer bijgesteld naar een nieuw doel.
Ze werken dus nooit voor niks en werken voor iets wat ze zelf uitgekozen hebben wat in onze ogen hen motiveerd en enthousiasmeert.(en wat naar rato hun werkzaamheden is)
Verder willen we een vertrouwde omgeving creeren voor de mensen die bij ons werken. Gesprekken gebeuren dus altijd aan de keukentafel en na het werk proberen we altijd even de tijd te nemen zonder "werkzaken" voor de mensen die dat nodig hebben.
kortom: wij hebben de passie en de drive om mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking een fijne werkomgeving en leeromgeving te verschaffen. Dit alles doen wij (Judith Spierings en Hein Geenen ) samen.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 16:00
di
08:30 - 16:00
wo
08:00 - 17:00
do
08:00 - 17:00
vr
08:00 - 17:00
za
08:00 - 12:00
zo
gesloten

werkzaamheden

Wij gaan hovenierswerkzaamheden doen in eigen tuin maar ook in tuinen op locatie.
Dus bij mensen thuis en bij grotere bedrijven.

Categorie
groenvoorziening
overig

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving