Ervaringen

Lees hier enkele ervaringen met Jouwdagbesteding van dagbestedingen, verwanten, zorgprofessionals, scholen en vakbladen!

“De kracht van één onafhankelijke plek: Een deelnemer heeft ons zelfstandig gevonden”

“Wat is dit enorm fijn voor zowel ons als voor de deelnemers! Binnen één week kregen we een berichtje binnen van een deelnemer die ons zelf had gevonden en echt zelf heeft gekeken van: wat wil ik? Nadat we weer een mailtje terug hadden gestuurd heeft er een gesprek plaatsgevonden en heeft de deelnemer daarna zelfstandig de begeleiding daarvan op de hoogte gesteld. Hij komt nu met veel plezier naar onze dagbesteding, we vinden dit een hele mooie ervaring!”

Carmen en Jeannette – Trésor Ruilwinkel (Breda)

tresor-breda
beautiful-day-dagbegeleiding

“Mijn dagbesteding én eigen website worden beter gevonden”

“Laatst vertelde een kennis van me dat ze mijn dagbesteding Beautiful Day dagbesteding op internet tegenwoordig beter kan vinden. En ik denk dat deze extra zichtbaarheid ook enorm waardevol is. Niet iedere cliënt of aanverwant stuurt direct een bericht, maar het is prettig om te weten dat je website toch bij de juiste doelgroep beter wordt gevonden. En in mijn ogen wordt die online zichtbaarheid natuurlijk steeds belangrijker!” 

Tanya – Beautiful Day – Begeleiding & Dagbesteding (Tilburg) 

“Perfect om mij zo te kunnen oriënteren voor mijn cliënten”

“Als medewerker van GGZ ben ik vaak op zoek naar dagbestedingen voor mijn cliënten. Jouwdagbesteding zorgt ervoor dat ik me rustig kan oriënteren op een mogelijk passende dagbesteding, zodat ik die daarna kan bespreken met de cliënt.”

Janna – Zorgprofessional GGZ Oost-Brabant 

ggz-noord-oost-brabant
zorgboerderij-reek

“Door één aanmelding heb ik de kleine investering er dubbel en dwars uit”

Eindelijk een relevant collectief. De investering van € 119,- per jaar om op de website te staan is enorm laag. Ik heb deze kleine investering er nu al voor de komende jaren dubbel en dwars terugverdiend met maar één nieuwe cliënt! Ik raad het andere dagbestedingen aan!

Riekie – Zorgboerderij Reek (Reek) 

“Wij steunen de visie van Jouwdagbesteding: Laat de cliënt zelf maar aan de knoppen draaien”

“Wij steunen de visie dat deelnemers zelfstandig een keuze moeten kunnen maken voor een bepaalde dagbesteding. Laat de cliënt maar aan de knoppen draaien, zet ze in hun kracht en laat ze kennismaken met de mooiste dagbestedingen!”

Klik – Kenniscentrum Verstandelijk Gehandicaptenzorg

klik
bakjet

“Wij hebben een nieuwe website!”

“Onze dagbesteding bestaat nu 2 jaar en we hebben hard gewerkt om onze dagbesteding vorm te geven. We merken nu dat online marketing en online zichtbaarheid steeds belangrijker wordt. We zijn blij dat Jouwdagbesteding een website voor ons heeft ontwikkeld die perfect bij het Bakje T gevoel past en we hierdoor onze websitebezoekers een veel betere indruk van onze dagbesteding kunnen geven.”

Carolien – Bakje T (Sint-Oedenrode) 

“Onze leerlingen starten de zoektocht naar een passende dagbesteding op Jouwdagbesteding.nl!”

Het is belangrijk om onze leerlingen mee te nemen in alle keuzes die ze kunnen maken op weg naar een passende dagbesteding. De lessen starten wij daarom op Jouwdagbesteding.nl, zodat er op een  laagdrempelige manier kennis wordt gemaakt met de dagbestedingen.”

Karlijn Schuurmans – Docent Sprongcollege (Deurne) 

sprongcollege

Deel jij ook jouw ervaring met ons?

Stuur het direct

11 + 12 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl