Dagbesteding voor gehandicapten

Dagbesteding voor gehandicapten zijn er in heel veel verschillende soorten. Er wordt vaak gezocht naar “dagbesteding voor gehandicapten” wanneer een begeleider, aanverwant of iemand zelf met een handicap opzoek gaat naar een dagbesteding. Jouwdagbesteding is de juiste plek om de zoektocht naar een passende dagbesteding te starten!

Welke soorten dagbesteding zijn er?

Zou je graag jouw dag zinvoller willen invullen? Dan is het hartstikke goed dat je opzoek gaat naar een passende dagbesteding! Er zijn veel verschillende soorten dagbesteding voor gehandicapten. Begin jouw zoektocht naar een passende dagbesteding op de “alle dagbestedingspagina”. Je kunt daar aan de linkerkant aanvinken naar welk type dagbesteding jij zou willen gaan. Denk bijvoorbeeld een atelier, boerderij, buurthuis, circus, dieren, fabriek, fietsenmakerij, garage, groenvoorziening, handenarbeid, horeca, hotel, houtbewerking, ICT / computers, koken, kunst, postbode, recreatie, recycling, schoonmaak, sport, theater, transport, wasserette, winkel en zorg.

Welke doelgroep komt in aanmerking voor dagbesteding?

Als we het hebben over doelgroepen die in aanmerking komen in de gehandicaptenzorg dan kan je o.a. denken aan de volgende doelgroepen: verstandelijke-, lichamelijke-, meervoudige beperking. Maar denk hierbij ook aan de doelgroep niet aangeboren hersenletsel, autisme of psychische aandoening. Dagbesteding voor gehandicapten is daarom heel breed. 

dagbesteding-voor-gehandicapten-jouwdagbesteding

Nog leuker: ga zelf of samen opzoek naar een passende dagbesteding

Bij Jouwdagbesteding vind je voor gehandicapten een enorm ruim aanbod aan dagbestedig. Ben je benieuwd naar welke dagbesteding bij jou of degene waarvoor jij op zoek bent past? Daar helpen wij jou bij, door middel van de “wat past bij jou” vragenfilter. Deze vragenfilter bestaat uit 5 gemakkelijke (picto)vragen waarmee je een voorkeur voor een dagbesteding kan ontdekken. De dagbestedingen die naar voren komen kunnen op voorhand al bij jou passen. Bekijk de dagbestedingen en je krijgt direct een indruk door de foto’s en de informatie, je kan hen vervolgens gemakkelijk een bericht sturen door op de knop “stuur een bericht” te klikken!  

Met de ‘wat past bij jou’ vragenfilter, vind jij de best passende dagbesteding!

Een geschikte dagbesteding vinden kan soms heel ingewikkeld zijn. Het belangrijkste is dat je op een plek terecht komt waarbij jouw wensen, talenten en vaardigheden het allerbeste tot z’n recht komen. Maar vooraf bepalen welke dagbesteding dit dan zou moeten zijn, kan soms lastig en frustrerend zijn. Met de ‘wat past bij jou’ vragenfilter vind jij in 5 vragen de dagbesteding die het beste bij je past!

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

8 + 15 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl