Direct meer zichtbaarheid

Meld jouw dagbesteding aan bij Jouwdagbesteding en krijg direct meer zichtbaarheid. Met een podiumplek word je direct door duizenden deelnemers, verwanten en zorgprofessionals gevonden!

Al meer dan honderden  dagbestedingen gingen je voor

Uit de praktijk blijkt dat deelnemers, verwanten en zorgprofessionals zich via één totaalwebsite willen oriënteren. Inmiddels zijn honden dagbestedingen met veel succes aangesloten bij Jouwdagbesteding en zijn er talloze contacten tot stand gekomen.

Sluit aan en geef jouw dagbesteding ook een podiumplek!

Geef jouw  dagbesteding ook een podiumplek

Val extra op bij de juiste doelgroep. Maak een podiumplek met foto’s,  informatie, unieke kenmerken, beschikbaarheid, een linkje naar je eigen website en maak rechtstreeks contact mogelijk. Wij zijn niet alleen een ‘sociale kaart’, maar zetten ook in op (betaalde) marketing, zodat jij maximale zichtbaarheid krijgt.

Deelnemers meer regie, jij meer zichtbaarheid

Jouwdagbesteding heeft als doelstelling dat deelnemers meer de regie kunnen nemen over naar welke dagbesteding ze willen gaan. Aangesloten dagbestedingen worden hierdoor vroegtijdig in de oriëntatiefase meegenomen.

dagbesteding

Uniek in Nederland:
de ‘wat past bij jou’ vragenfilter

 Wij geloven erin dat deelnemers zelfstandig of samen een dagbesteding moeten kunnen vinden. Hierdoor komen ze met dagbestedingen in aanraking die het beste bij hen passen en maken ze kennis met dagbestedingen die ze anders nooit zouden zien. Om de deelnemers meer aan de knoppen te laten draaien, kunnen ze gebruik maken van de ‘wat past bij jou’ vragenfilter. In 5 vragen lukt het vanaf nu om zelfstandig een voorkeur te vormen.

Dit zijn jouw voordelen van een podiumplek
op Jouwdagbesteding

Direct meer zichtbaarheid

Val op bij een relevante doelgroep

Bovenaan met een podiumplek

Met afbeeldingen, informatie en unieke kenmerken

Rechtstreeks contact

Direct berichten ontvangen en een linkje naar jouw website

Voorsprong t.o.v. je buurman

Ruim 60% van de mensen oriënteert via een totaalwebsite

Eigen account

Zelf je podiumplek(ken) op ieder moment aanpassen

Samenwerkingen

Met gemeentes, scholen en vakbladen

O.A. deze partners gebruiken Jouwdagbesteding 

Zorgprofessionals oriënteren zelfstandig of schakelen onze hulp in om samen een geschikte dagbesteding te vinden binnen het aanbod op Jouwdagbesteding.

vakblad-klik

Interview Vakblad Klik

Onlangs zijn wij geïnterviewd door Vakblad Klik (Kenniscentrum Verstandelijk Gehandicaptenzorg). De reden was dat ze visie van Jouwdagbesteding volledig steunen. Zij zeggen hierover: 

“Wij geloven in de visie dat deelnemers zelfstandig een keuze moeten kunnen maken voor een bepaalde dagbesteding. Laat de deelnemers maar aan de knoppen draaien, zet ze in hun kracht en laat ze kennismaken met de mooiste dagbestedingen!”

 

Zit jouw dagbesteding vol?Geen probleem!

Het kan voorkomen dat jouw dagbesteding op sommige dagen vol zit. Geen probleem, omdat je in jouw podiumplek kan aangeven op welke dagen jouw dagbesteding vol zit.

Zo blijf je genieten van de juiste zichtbaarheid en hoef je tegelijkertijd niemand teleur te stellen.

marketing-voor-dagbesteding

Wij verzorgen de betaalde marketing

Jouwdagbesteding is de nummer 1 totaalwebsite op gebied van dagbesteding. Wij zijn niet alleen een ‘sociale kaart’, maar zetten ook in op (betaalde) marketing, zodat jij als beste gevonden wordt.

Meld je gratis aan!

Al honderden dagbestedingen hebben zich aangesloten bij Jouwdagbesteding.
Kies voor het gratis podiumplek of geniet van de vele voordelen van een premium podiumplek.
Kies je pakket en sluit aan!

Meest gestelde vragen

Is deelname bij Jouwdagbesteding vrijblijvend?

Ja. Deelname aan ons collectief is altijd vrijblijvend. Dus wil je stoppen, dan hoef je ons alleen een e-mail te sturen. Geen verplichtingen.

Hoe kan het dat Jouwdagbesteding de nummer 1 website op gebied van dagbesteding is en dat deelnemers, verwanten en zorgprofessionals behoefte hebben aan ons collectief?

Jouwdagbesteding is ontstaan vanuit de praktijk. Deelnemers, aanverwanten en zorgprofessionals vinden het enorm lastig om de juiste dagbesteding te vinden. Met Jouwdagbesteding krijgen zij een onafhankelijk totaaloverzicht aan dagbesteding en kunnen ze zelf hun horizon verbreden.

3 van de 5 Nederlanders oriënteerde zich in 2019 op een totaalwebsite en dit aantal neemt alleen maar toe. Doordat onze website als beste wordt gevonden, is Jouwdagbesteding sinds de start in mei 2020  doorgegroeid naar de nummer 1 website op gebied van dagbesteding. Hierdoor zijn er al talloze samenwerkingen tussen deelnemer, verwant, zorgprofessional en dagbesteding tot stand gekomen.

Voor dagbestedingen ontbreekt het aan niets. Je kunt namelijk alle informatie, afbeeldingen, beschikbaarheid, unieke kenmerken, linkje naar je website en de juiste contactpersonen toevoegen.

Hoe zorgt Jouwdagbesteding ervoor dat mijn dagbesteding wordt gevonden?

Wij zorgen op meerdere manieren ervoor dat jouw dagbesteding wordt gevonden. Zo zetten we betaalde marketingcampagnes op, zorgen we ervoor dat jouw dagbesteding beter in Google wordt gevonden en spreken we een breed netwerk aan. Ook werken we samen met gemeentes, zorginstanties en scholen. Daarnaast worden we regelmatig ingezet om op zoek te gaan naar een passende dagbesteding voor cliënten binnen ons collectief. En, heb je een (marketing)vraag? Dan helpen wij je daar graag mee!

Een greep uit de ervaringen!

Onze leerlingen beginnen hier de zoektocht!
“Het is belangrijk om onze leerlingen mee te nemen in alle keuzes die ze kunnen maken op weg naar een passende dagbesteding. De lessen starten wij daarom op Jouwdagbesteding.nl, zodat er op een  laagdrempelige manier kennis wordt gemaakt met de dagbestedingen.”

Karlijn Schuurmans

Docent Sprongcollege

Nu al resultaat en enorm gemakkelijk!
Onze inschrijving heeft al resultaat: wij worden direct goed gevonden door Jouwdagbesteding en hierdoor mogen we een nieuwe stagiaire verwelkomen! Daarnaast werkt het enorm gemakkelijk en stond onze podiumplek er binnen 10 minuten op!

Marjolein

Eigenaresse dagbesteding Beidehand Breda

Perfect om mij zo te kunnen oriënteren voor mijn cliënten!
“Als medewerker van GGZ ben ik vaak op zoek naar dagbestedingen voor mijn cliënten. Jouwdagbesteding zorgt ervoor dat ik me rustig kan oriënteren op een mogelijk passende dagbesteding, zodat ik die daarna kan bespreken met de cliënt”

Janna

Zorgconsulent GGZ Oost-Brabant

Binnen 10 minuten jouw podiumplek online!

Met een podiumplek wordt jouw dagbesteding door duizenden deelnemers, verwanten en zorgprofessionals gevonden!

1. Account aanmaken

Gratis en eenvoudig zelf te regelen

2. Podiumplek creëren

Voeg informatie, foto’s en unieke kenmerken toe

3. Direct jouw podiumplek

Jouw podiumplek staat direct online