Direct meer zichtbaarheid

Meld jouw dagbesteding aan bij Jouwdagbesteding en krijg direct meer zichtbaarheid. Met een podiumplek word je direct door duizenden deelnemers, verwanten en zorgprofessionals gevonden!

Ruim  600+ aangesloten dagbestedingen

Uit de praktijk blijkt dat deelnemers, verwanten en zorgprofessionals zich via één totaalwebsite willen oriënteren. Inmiddels zijn honden dagbestedingen met veel succes aangesloten bij Jouwdagbesteding en zijn er talloze contacten tot stand gekomen.

Sluit net zoals 600 andere dagbestedingen aan en geef jouw dagbesteding ook een podiumplek!

Onze leerlingen beginnen hier de zoektocht!
“Het is belangrijk om onze leerlingen mee te nemen in alle keuzes die ze kunnen maken op weg naar een passende dagbesteding. De lessen starten wij daarom op Jouwdagbesteding.nl, zodat er op een  laagdrempelige manier kennis wordt gemaakt met de dagbestedingen.”

Karlijn Schuurmans

Docent Sprongcollege

Nu al resultaat en enorm gemakkelijk!
Onze inschrijving heeft al resultaat: wij worden direct goed gevonden door Jouwdagbesteding en hierdoor mogen we een nieuwe stagiaire verwelkomen! Daarnaast werkt het enorm gemakkelijk en stond onze podiumplek er binnen 10 minuten op!

Marjolein

Eigenaresse dagbesteding Beidehand Breda

Perfect om mij zo te kunnen oriënteren voor mijn cliënten!
“Als medewerker van GGZ ben ik vaak op zoek naar dagbestedingen voor mijn cliënten. Jouwdagbesteding zorgt ervoor dat ik me rustig kan oriënteren op een mogelijk passende dagbesteding, zodat ik die daarna kan bespreken met de cliënt”

Janna

Zorgconsulent GGZ Oost-Brabant

92% van de aangesloten dagbestedingen bij Jouwdagbesteding zijn door Jouwdagbesteding één of meerdere nieuwe samenwerkingen gestart

Wij verzorgen de volledige marketing waardoor wij op 84% van de relevante zoektermen in de top 3 van google staan bij iedereen die zich aan het oriënteren is op een nieuwe dagbesteding

Zit jouw dagbesteding vol? Geen probleem. Je kunt op ieder moment in je eigen account aangeven op welke dag je wel of niet vol zit. Zo blijf je wel zichtbaar bij de juiste doelgroep en kun je op voorhand de verwachtingen managen

marketing-voor-dagbesteding

Uniek in Nederland:
de ‘wat past bij jou’ vragenfilter

 Wij geloven erin dat deelnemers zelfstandig of samen een dagbesteding moeten kunnen vinden. Hierdoor komen ze met dagbestedingen in aanraking die het beste bij hen passen en maken ze kennis met dagbestedingen die ze anders nooit zouden zien. Om de deelnemers meer aan de knoppen te laten draaien, kunnen ze gebruik maken van de ‘wat past bij jou’ vragenfilter. In 5 vragen lukt het vanaf nu om zelfstandig een voorkeur te vormen.

Meer voordelen van een podiumplek op Jouwdagbesteding

Direct meer zichtbaarheid

Val op bij een relevante doelgroep

Bovenaan met een podiumplek

Met afbeeldingen, informatie en unieke kenmerken

Rechtstreeks contact

Direct berichten ontvangen en een linkje naar jouw website

Voorsprong t.o.v. je buurman

Ruim 60% van de mensen oriënteert via een totaalwebsite

Eigen account

Zelf je podiumplek(ken) op ieder moment aanpassen

Samenwerkingen

Met gemeentes, scholen en vakbladen

Sluit aan bij meer dan 600 andere dagbestedingen en ondersteun deze sociale missie waarbij je duizenden deelnemers zelf de regie laat nemen.

Binnen 5 minuten staat jouw podiumplek online en daarna kun je jouw podiumplek(ken) op ieder moment nog bewerken en aanpassen. 

Meld je binnen 5 minuten eenvoudig aan

Binnen 5 minuten staat jouw podiumplek online. Wordt ook gevonden door duizenden deelnemers, verwanten en zorgprofessionals. Kies het pakket wat bij je past en op naar mooie samenwerkingen!

Meest gestelde vragen

Is deelname bij Jouwdagbesteding vrijblijvend?

Ja. Deelname aan ons collectief is altijd vrijblijvend. Dus wil je stoppen, dan hoef je ons alleen een e-mail te sturen. Geen verplichtingen.

Hoe kan het dat Jouwdagbesteding de nummer 1 website op gebied van dagbesteding is en dat deelnemers, verwanten en zorgprofessionals behoefte hebben aan ons collectief?

Jouwdagbesteding is ontstaan vanuit de praktijk. Deelnemers, aanverwanten en zorgprofessionals vinden het enorm lastig om de juiste dagbesteding te vinden. Met Jouwdagbesteding krijgen zij een onafhankelijk totaaloverzicht aan dagbesteding en kunnen ze zelf hun horizon verbreden.

3 van de 5 Nederlanders oriënteerde zich in 2019 op een totaalwebsite en dit aantal neemt alleen maar toe. Doordat onze website als beste wordt gevonden, is Jouwdagbesteding sinds de start in mei 2020  doorgegroeid naar de nummer 1 website op gebied van dagbesteding. Hierdoor zijn er al talloze samenwerkingen tussen deelnemer, verwant, zorgprofessional en dagbesteding tot stand gekomen.

Voor dagbestedingen ontbreekt het aan niets. Je kunt namelijk alle informatie, afbeeldingen, beschikbaarheid, unieke kenmerken, linkje naar je website en de juiste contactpersonen toevoegen.

Hoe zorgt Jouwdagbesteding ervoor dat mijn dagbesteding wordt gevonden?

Wij zorgen op meerdere manieren ervoor dat jouw dagbesteding wordt gevonden. Zo zetten we betaalde marketingcampagnes op, zorgen we ervoor dat jouw dagbesteding beter in Google wordt gevonden en spreken we een breed netwerk aan. Ook werken we samen met gemeentes, zorginstanties en scholen. Daarnaast worden we regelmatig ingezet om op zoek te gaan naar een passende dagbesteding voor cliënten binnen ons collectief. En, heb je een (marketing)vraag? Dan helpen wij je daar graag mee!

Binnen 10 minuten jouw podiumplek online!

Met een podiumplek wordt jouw dagbesteding door duizenden deelnemers, verwanten en zorgprofessionals gevonden!

1. Account aanmaken

Gratis en eenvoudig zelf te regelen

2. Podiumplek creëren

Voeg informatie, foto’s en unieke kenmerken toe

3. Direct jouw podiumplek

Jouw podiumplek staat direct online