Over ons

Mijn naam is Ilse van Dalen en de laatste jaren heb ik in vele facetten van de zorg gewerkt. Jouwdagbesteding is écht vanuit de praktijk ontstaan omdat ik merk dat het enorm lastig is om een geschikte dagbesteding te vinden. Niet alleen voor ons als zorgprofessionals, maar ook voor cliënten en aanverwanten. Dit resulteerde er regelmatig in dat cliënten bij een dagbesteding terecht kwamen waar ze niet gelukkig waren.

Aan de andere kant kan het voor een dagbesteding soms moeilijk zijn om onder de aandacht te komen van de juiste doelgroep. Op Jouwdagbesteding komen deze twee werelden perfect samen. 

Doelstelling van Jouwdagbesteding
De doelstelling van Jouwdagbesteding is om er voor te zorgen dat cliënten op Jouwdagbesteding.nl zelf meer ‘aan de knoppen’ zitten, zelf een keuze kunnen maken tussen de mooiste dagbestedingen en zelf hun geluk mogen kiezen. Jouwdagbesteding is een ‘warme’ plek, met kwalitatief sterke dagbestedingen waarin gemakkelijk contact met elkaar kan worden gelegd.

Een divers team, met voor jou veel voordelen

Sinds de start in mei 2020 is ons team uitgebreid met diverse teamleden maar met één doel: iets bijdragen aan de wereld van dagbestedingen om cliënten, aanverwanten, zorgprofessionals én dagbestedingen te helpen. Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, weinig poespas en werkend vanuit een ‘goed’ hart. Inmiddels bestaat ons team gelijkgestemden uit marketingspecialisten, zorgprofessionals en consulenten. Hierdoor blijven wij als organisatie steeds voorop blijven lopen én wij hebben diverse dagbestedingen al met verschillende vraagstukken geholpen. Heb jij bijvoorbeeld een marketingvraagstuk of ben je op zoek naar een nieuwe website? Ook dit maken we met veel plezier voor je in orde.

Meer weten over ons?

Stuur een berichtje!

6 + 15 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl