Over ons

Jouwdagbesteding is ontstaan omdat enorm veel deelnemers, verwanten en zorgprofessionals behoefte hebben om zich online te oriënteren op dagbesteding. Aan de andere kant vinden veel dagbestedingen het lastig om onder de aandacht te komen van de juiste deelnemers. 

Inmiddels is Jouwdagbesteding uitgegroeid tot de nummer 1 website op gebied van dagbesteding. Een resultaat waar we trots op zijn en iedere dag zetten we ons in om nog verder door te groeien!

 

De doelstelling van Jouwdagbesteding

De doelstelling van Jouwdagbesteding is om er voor te zorgen dat cliënten op Jouwdagbesteding.nl zelf meer ‘aan de knoppen’ zitten, zelf een keuze kunnen maken tussen de mooiste dagbestedingen en zelf hun geluk mogen kiezen. Jouwdagbesteding is een ‘warme’ plek, met kwalitatief sterke dagbestedingen waarin gemakkelijk contact met elkaar kan worden gelegd en eigen initiatief wordt gestimuleerd. Vandaar dat ze gebruik kunnen maken van de ‘wat past bij jou’ vragenfilter. Met deze filter kunnen cliënten binnen 5 vragen (zelfstandig) een voorkeur ontdekken.

Een betrokken en divers team

Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, weinig poespas en werkend vanuit een ‘goed’ hart. Inmiddels bestaat ons team gelijkgestemden uit marketingspecialisten, zorgprofessionals en consulenten. Hierdoor blijven wij als organisatie steeds voorop lopen.

Dagbestedingen geholpen met marketing

Marketing is anno 2022 steeds belangrijker en niet meer weg te denken. Ook voor dagbestedingen kan de juiste marketing het verschil betekenen tussen winnen en verliezen. Wij hebben inmiddels al tientallen dagbestedingen geholpen met marketingvraagstukken, strategie en het maken van een nieuwe website. Ook jou helpen we graag.

dagbesteding

Meer weten over ons?

Stuur een berichtje!

13 + 11 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl