Over ons

Jouwdagbesteding is ontstaan omdat enorm veel deelnemers, verwanten en zorgprofessionals behoefte hebben om zich online te oriënteren op dagbesteding. Aan de andere kant vinden veel dagbestedingen het lastig om onder de aandacht te komen van de juiste deelnemers. 

Inmiddels is Jouwdagbesteding uitgegroeid tot de nummer 1 website op gebied van dagbesteding. Een resultaat waar we trots op zijn en iedere dag zetten we ons in om nog verder door te groeien!

 

De doelstelling van Jouwdagbesteding

Wij hebben de visie dat deelnemers zelf (mede) kunnen bepalen naar welke dagbesteding ze willen gaan. Op Jouwdagbesteding helpen wij hen hierbij doordat er gebruik kan worden gemaakt van de ‘wat past bij jou’ vragenfilter. Binnen 5 vragen weet de deelnemer welke dagbesteding eventueel bij hem of haar zou passen. Aangesloten dagbestedingen steunen onze visie.

Een betrokken en divers team

Onze werkwijze kenmerkt zich door duidelijkheid, weinig poespas en werkend vanuit een ‘goed’ hart. Inmiddels bestaat ons team gelijkgestemden uit marketingspecialisten, zorgprofessionals en consulenten. Hierdoor blijven wij als organisatie steeds voorop lopen en helpen wij aangesloten dagbestedingen met allerhande vraagstukken. 

Dagbestedingen geholpen met marketing

Marketing is tegenwoordig steeds belangrijker en niet meer weg te denken. Ook voor dagbestedingen kan de juiste marketing het verschil betekenen tussen winnen en verliezen. Wij hebben inmiddels al tientallen dagbestedingen geholpen met marketingvraagstukken, strategie en het maken van een nieuwe website. Ook jou helpen we graag.

dagbesteding

Word ook lid van Jouwdagbesteding!

Met een podiumplek wordt jouw dagbesteding door duizenden deelnemers, verwanten en zorgprofessionals gevonden!

Meer weten over ons?

Stuur een berichtje!

7 + 7 =

ilse-van-www.jouwdagbesteding.nl