“De kracht van één onafhankelijke plek: Een deelnemer heeft ons zelfstandig gevonden”

“Wat is dit enorm fijn voor zowel ons als voor de deelnemers! Binnen één week kregen we een berichtje binnen van een deelnemer die ons zelf had gevonden en echt zelf heeft gekeken van: wat wil ik? Nadat we weer een mailtje terug hadden gestuurd heeft er een gesprek plaatsgevonden en heeft de deelnemer daarna zelfstandig de begeleiding daarvan op de hoogte gesteld. Hij komt nu met veel plezier naar onze dagbesteding, we vinden dit een hele mooie ervaring!

Laatst kregen we ook weer een berichtje binnen, maar daar hebben we verder geen reactie meer op ontvangen. We gaan ervan uit dat zij zich verder heeft georiënteerd en voor een andere dagbesteding heeft gekozen. Of misschien dat we op een later moment nog worden benaderd.”

Over Jouwdagbesteding
“We zijn over de website heel tevreden. Je keert de wereld om. De deelnemers gaan op zoek of gaan samen op zoek ipv dat begeleiding of ouders een dagbesteding vóór hen gaan zoeken. Daar zijn we wel over te spreken. Jouwdagbesteding was voor ons ook gewoon heel laagdrempelig. Ik kwam toevallig jullie site tegen en toen dacht ik, ik doe het gewoon en vlak daarna kregen we direct een aanmelding.

We willen graag zichtbaar blijven bij Jouwdagbesteding zodat meer deelnemers ons kunnen vinden. Ook kunnen we elkaar blijven helpen en het initiatief, wat eigenlijk nog in de kinderschoenen staat, overeind houden. We doen dit samen en het lage bedrag van € 119,- per jaar is een bijzonder kleine investering die het dubbel en dwars waard is!

Carmen en Jeannette – Trésor dagbesteding (Breda)

tresor-breda

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

10 + 10 =

Ruben-van-jouwdagbesteding