beautiful-day-dagbegeleiding

“Mijn dagbesteding én eigen website worden beter gevonden”

“Laatst vertelde een kennis van me dat ze mijn dagbesteding Beautiful Day dagbesteding op internet beter kon vinden. En ik denk dat deze extra zichtbaarheid ook enorm waardevol is. Lang niet iedere cliënt of aanverwant stuurt direct een bericht, maar het is prettig om te weten dat je website toch bij de juiste doelgroep beter wordt gevonden. En in mijn ogen wordt die online zichtbaarheid natuurlijks steeds belangrijker!

Tot nu toe hebben we 3 reacties van mensen mogen ontvangen. Ik merk wel dat het lastig kan zijn om na het eerste bericht in contact te komen met de cliënt. Met één mevrouw heb ik nu wel contact en staat er een afspraak ingepland. Ik weet nog niet of hier een aanmelding uitkomt, maar het ziet er wel hoopvol uit. Knap om te zien dat Jouwdagbesteding in zo’n korte tijd, dit nu al kan bewerkstelligen.

Over Jouwdagbesteding

“Ik ben tevreden over Jouwdagbesteding en alles is duidelijk. Jouwdagbesteding zorgt er in ieder geval voor dat er meer mensen naar mijn website komen en kennis maken met mijn dagbesteding. Er is nog geen concrete aanmelding uit voortgekomen, maar ik weet uit ervaring dat een samenwerking ook niet 1,2,3 tot stand komt. Daar gaat tijd overheen. Die 3 contacten én het extra websiteverkeer had ik anders waarschijnlijk nooit opgedaan!”

Tanya – Beautiful Day – Begeleiding & Dagbesteding (Tilburg) 

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

9 + 2 =

Ruben-van-jouwdagbesteding