bakjet

“Wij hebben een nieuwe website!”

“Onze dagbesteding bestaat nu 2 jaar en we hebben hard gewerkt om onze dagbesteding vorm te geven. We merken nu dat online marketing en online zichtbaarheid steeds belangrijker wordt. We zijn blij dat Jouwdagbesteding een website voor ons heeft ontwikkeld die perfect bij het Bakje T gevoel past en we hierdoor onze websitebezoekers een veel betere indruk van onze dagbesteding kunnen geven.”

De eerste periode van onze dagbesteding stond in het teken van het inrichten van de winkel en alles vorm te geven. Nu waren we echt toe aan de tweede fase: onze websitebezoekers online al meer kunnen ‘verleiden’. 

Na een paar korte sessies met goed overleg met Ilse en Ruben, hebben we een mooie website opgeleverd gekregen door het team van Jouwdagbesteding. Het blijft bijzonder dat hetgeen dat wij in ons hoofd hadden, maar niet precies konden omschrijven, perfect door Jouwdagbesteding is neergezet. 

Sinds de livegang van de onze website, zien wij het aantal contactmomenten en aanvragen enorm stijgen! We zijn enorm blij dat we nu een website hebben, die helemaal van deze tijd is!” 

Carolien – Bakje T (Sint-Oedenrode) 

Jouwdagbesteding zorg(t) voor verbinding!

Neem vrijblijvend contact met ons op

3 + 2 =

Ruben-van-jouwdagbesteding