't Katshuis
Coelhorsterweg 10A
3828PB Hoogland
0615408421
A. Akachar
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Bij onze dagbesteding met katten heten we mensen met psychische kwetsbaarheden en met een licht verstandelijke beperking van harte welkom. We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om je goed te voelen en het even kan duren voordat dit weer beter word. Onze katten staan voor je klaar om je gezelschap te houden en je de tijd en ruimte te geven om jezelf weer op te peppen.

Met meer dan 12 jaar werkervaring in de psychiatrie heeft het ons doen inzien hoe belangrijk het is om een ondersteunende en begripvolle omgeving te bieden voor herstel en welzijn. Voor elke mens is de verwerking en het herstelproces heel verschillend. Er is dus niet één manier of methode dat voor een individu werkt.

Een groene omgeving met dieren werkt ontprikkelend en wat het nog aangenamer maakt zijn onze geweldige katten. Deze fascinerende wezens hebben de kracht om rust te brengen in ons hectische leven. Het idee om deze twee passies te combineren , om zowel katten als mensen te helpen, was geboren. Bij Dagbesteding 't Katshuis kun jij terecht voor een zinvolle invulling van jouw dag, het leren van vaardigheden, aangaan van sociale contacten en het vergroten van de zelfredzaamheid en eigenwaarde.

*Maatwerk*
We hebben niet alleen activiteiten gericht op katten, maar ook verschillende uitdagende activiteiten om zo tot een afgestemd persoonlijk zorgplan te komen.

Onze dagbesteding is een geweldige plek om in contact te komen met andere mensen. Het delen van liefde voor katten schept meteen een band en kan leiden tot waardevolle sociale interacties. Bovendien zijn onze begeleiders altijd aanwezig om te zorgen voor een warme en gastvrije sfeer, waarin iedereen zich op zijn gemak kan voelen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Onze unieke dagbesteding biedt:
*een ontspannen therapeutische tijd samen met onze lieve huiskatten
*een op maat gestelde zorgplan om zelfredzaamheid en eigenwaarde te bevorderen
*creatieve activiteiten en fantastische wandel/fiets routes in een rustieke en groene omgeving nabij het centrum van Hoogland en Amersfoort.

Categorie
boerderij
groenvoorziening
koken

Doelgroepen
autisme
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving