Dagbesteding 't Ven arbeid en activiteiten ‘t Ven
Vlasven 91
5464 PN Veghel
088 - 754 00 00
Dichterbij
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Dagbesteding ’t Ven is gevestigd onder één dak met een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, basisschool en wijkvereniging.

Binnen arbeid en activiteiten ’t Ven voeren wij productiewerkzaamheden uit, zoals inpakwerkzaamheden, stickeren en aftel werk. Daarnaast natuurlijk ook nog allerlei andere activiteiten zowel inspannend als ontspannend. Hiernaast hebben wij ook een Belevingsgroep. Hier zijn de activiteiten heel divers, en vooral belevingsgericht. Met de andere gebruikers van het gebouw hebben we goede contacten; we helpen hen bij allerlei klusjes. We houden er ook van om lekker naar buiten te gaan. Naar de natuurtuin, even verderop in de wijk bijvoorbeeld. Daar helpen we met het verzorgen en voeren van de dieren.

Op maandag werken we met een groep op de noordkade. In de afzakerij doen we verschillende werkzaamheden, zoals tafels poetsen, koekjes aanvullen etc. Op donderdag werken we met een groep bij Samenwijs, bij het koning Willem 1 college in Veghel. Hier komen leerlingen van verschillende opleiding bij en met onze clienten activiteiten doen.

Op een aantal locaties van Dichterbij hebben wij direct plek voor je. In onze vacaturebank vind je een overzicht van de beschikbare plekken in de regio Brabant: https://www.dichterbij.nl/ik-wil/dagbesteding/dagbesteding

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

’t Ven heeft ook een belevingsgroep. Hier hebben we onder meer een ballenbak en een snoezelruimte, kun je met de blokken in de weer en geven we voetmassages. Met de andere gebruikers van het gebouw hebben we goede contacten; we helpen hen bij allerlei klusjes. Zo loopt er op maandag altijd iemand met de conciërge mee en smeren we op dinsdag de broodjes voor de lunch van het kinderdagverblijf. We vegen de gangen, legen de vaatwasser, halen de post op en doen de was voor onze buren. We houden er ook van om lekker naar buiten te gaan. Naar de natuurtuin, even verderop in de wijk bijvoorbeeld. Daar helpen we met het verzorgen en voeren van de dieren. Ook leuk werk – en heel dankbaar – is het afvalprikken in de buurt voor de gemeente.

Toon meer ˅

Categorie
groenvoorziening
horeca
overig
schoonmaak

Doelgroepen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
ouderen
verstandelijke beperking
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving