Zorgboerderij Reek
De steeg 2
5375 KH Reek
0486 475 336
www.zorgboerderij-reek.nl
Riekie Kappen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Zorgboerderij Reek is landelijk gelegen, in de driehoek Oss, Wijchen en Uden. Onze zorgboerderij is van oorsprong een melkveebedrijf maar nu zijn er alleen kalveren. Maar ook andere dieren zoals schapen, paarden, konijnen, cavia’s, kippen, katten en een hond. Ook is er een groentetuin en een kas waar we de lekkerste seizoensgroente verbouwen.

Wat wij belangrijk vinden is dat wij mensen de mogelijkheid bieden om dichtbij de natuur van een fijne dagbesteding kunnen genieten. De activiteiten worden aangepast naar

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Vind jij het leuk om dieren te verzorgen? Er zijn kalveren die bij ons in de schuur staan en vaak gevoerd mogen worden. Wij hebben schapen in de wei lopen met in de lente lammetjes die rond dartelen. Er zijn een aantal kippen waarvan we elke dag lekkere verse eitjes krijgen. De konijntjes die we hebben, houden er van om geknuffeld te worden. We hebben grote konijnen, maar vaak ook kleine konijntjes. Onze poezen houden er echt van om gekroeld te worden en lopen vaak een eindje met je mee. Ook hebben we een hele lieve hond die vaak een aai van je wil. En daarnaast hebben we nog een paard, onze Guus, waarmee we soms een rondje door de wei lopen. Guus houdt er van om geborsteld en geknuffeld te worden.

Heb je groene handen? Wij hebben verschillende stukken tuin. Een tuin om gewoon even helemaal tot rust te komen, maar ook een stuk tuin om lekkere groentes en fruit op te kweken.

In ons timmerhok kun jij de allermooiste bloembakken maken en er zijn altijd nieuwe ideeën welkom!

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
handarbeid
kunst

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
doof slechthorend
gedragsproblemen
lichamelijke beperking

Kenmerken
Individueel werk
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving