FEEL-SE
Boomstraat 131
5038GP Tilburg
0611864268
Wil Faber
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

In tegenstelling tot de meer klassieke dagvulling, bieden wij deelnemers een interactieve dag vol afwisselende activiteiten gericht op persoonlijke ontwikkeling. Je werkt doelgericht aan je eigen vitaliteit. Wij helpen je vooruit naar een persoonlijk resultaat met minder beperkingen en meer eigen regie.

Ons programma is een compleet programma en verbindt sociale, mentale en fysieke onderwerpen aan elkaar. Bij ons leer je jezelf en je eigen mogelijkheden beter kennen, word je mentaal sterker en kan je veranderingen beter aan, train je je lichaam zodat je beter en veiliger kunt bewegen en maak je nieuwe vrienden. En het is vooral leuk! Met recht dus dagbesteding+.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
gesloten
wo
gesloten
do
gesloten
vr
gesloten
za
09:00 - 18:00
zo
gesloten

werkzaamheden

Al onze activiteiten staan in het thema van het verbeteren van de vitaliteit. We trainen je lichaam om beter te bewegen door middel van leuke en laagdrempelige beweegactiviteiten. Deze worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen door middel van bijvoorbeeld muziek en dans. Verbinding staat bij onze dagbesteding centraal. Met leuke interactieve games, eenvoudige spellen, maar ook onze eigen FIT-spel, verbinden we ons met elkaar en leert men nog beter samenwerken. Ook is gezonde voedig bij ons een zeer belangrijk thema. Het samen bereiden van de maaltijd met je groepsgenoten is reuzegezellig. Voorbereiden, koken maar ook samen aan tafel en het corvee achteraf.

Toon meer ˅

Categorie
koken
muziek
overig
sport

Doelgroepen
chronisch ziek
dementie
doof slechthorend
gedragsproblemen
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving