DagbijAnne
Houtse Heuvel 24a
4911AW Den Hout
0653395450
Anne van den Wijngaard
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

DagbijAnne is een kleinschalige dagbesteding, gevestigd in Dorpshuis Den Brink in het Brabantse dorp Den Hout.
Een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, een (lichte) psychische hulpvraag of mensen die behoefte hebben aan gezelschap en zinvolle daginvulling.
In het dorpshuis is altijd genoeg te doen zoals het aanvullen van voorraad, doen van de vaat en het bedienen van klanten. Maar ook het helpen aankleden van het dorpshuis met eigen gemaakte creaties. In alle activiteiten kunnen de deelnemers van betekenis zijn en hun steentje bijdragen aan het dorpse gebeuren en de maatschappij.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
gesloten
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

De activiteiten dragen bij aan een zinvolle daginvulling en een stukje maatschappelijke participatie en hebben veelal betrekking op de alledaagse activiteiten die plaatsvinden in het dorpshuis.
Het aanbod bestaat onder andere uit:
horeca werkzaamheden (klanten bedienen, aanvullen voorraad, afwas etc.), schoonmaakwerkzaamheden, koken en bakken, wassen en strijken, werken in de (moes)tuin, handwerken /knutselen /schilderen /bloemschikken, meehelpen met de aankleding van het dorpshuis voor activiteiten en feestdagen (met oa eigen gemaakte creaties), klaarzetten van tafels en stoelen voor activiteiten, houtbewerken, consumptiemunten sorteren en aftellen voor de evenementen in Den Hout.
Ook gaan we bij mooi weer graag een rondje wandelen. En kunnen deelnemers meedoen aan muziek- en sportactiviteiten die plaatsvinden in het dorpshuis. Kortom een breed aanbod aan mogelijkheden!

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
groenvoorziening
handarbeid
horeca
houtbewerking
koken
muziek
recreatie
schoonmaak

Doelgroepen
autisme
lichamelijke beperking
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving