De Heihoeve
Oosterheidestraat31
5409sk Odiliapeel
0629288649
Luuk Claassen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Dagbeleving De Heihoeve is een rustgevende en fijne plek aan de rand van de Odiliapeelse bossen waar mensen met dementie van een unieke dagbeleving kunnen genieten. Alles draait om het ervaren van zo veel mogelijk geluksmomentjes. Doordat ons familiebedrijf een kleinschalige dagbeleving is, is er tijd voor persoonlijke zorg en aandacht. Met een gepassioneerd en creatief team maken we van elke dag, een dag vol geluksmomentjes.

Kent u iemand die wij blij kunnen maken met geluksmomentjes? Wij bieden een gratis kennismakingsdag aan om elkaar te leren kennen en te ervaren hoe het is bij ons op de dagbeleving.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:30 - 18:30
di
10:30 - 18:30
wo
10:30 - 18:30
do
10:30 - 18:30
vr
10:30 - 18:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Als eerste luisteren we naar de behoeften van onze gasten. We stimuleren onze gasten om in beweging te blijven. Zo is het mogelijk om een wandeling te maken op het naastgelegen rolstoelpad in het bos, er op uit te gaan met de duofiets, te jeu de boulen, biljarten en te sjoelen.

Andere activiteiten zijn knutselen, muziek maken, samen koken, de kippen voeren, geheugentraining en herinneringen ophalen van vroeger. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat er voldoende rust momenten ingepland worden.

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
handarbeid
houtbewerking
koken
kunst
muziek
zorg

Doelgroepen
dementie

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving