Fortem.NU
Peelweg 37A
5411 VC Zeeland (Noord-Brabant)
0648353698
Jeroen Otten
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Fortem is in februari 2018 opgericht door Jeroen Otten & Sanne Abbing. Het betekend ‘dapper’ in het Latijns. Wij werken als duo omdat dit effectiever en efficiënter werkt. We brengen onze kwaliteiten samen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Bij Fortem beschikken we over relevante diploma’s, bedrijfshulpverlening, een recente VOG, een AGB-code, een SKJ-registratie, geregistreerd bij VECOZO en zijn we aangesloten bij Klachtenportaal Zorg (KPZ) en JouwDagbesteding.nl

Fortem is ontstaan vanuit de behoefte mensen te helpen op een persoonlijke en passende manier. Wij halen er veel voldoening uit mensen verder te helpen in hun leven, te ondersteunen en stimuleren tot ontwikkeling en ze een plekje te helpen verwerven in de maatschappij. Het leven is soms al een enorme uitdaging, laat staan voor mensen met een beperking en/of rugzakje…

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 15:00
di
09:00 - 15:00
wo
09:00 - 15:00
do
09:00 - 15:00
vr
09:00 - 15:00
za
10:00 - 16:00
zo
10:00 - 16:00

werkzaamheden

VERHUISBERICHT! Vanaf maandag 3 januari 2022 gaan we de dagbesteding voortzetten op een prachtige nieuwe locatie!

Aan de rand van de Peel gelegen aan de Peelweg in Zeeland (Noord-Brabant) ligt Camping 'Het Peelvenneke'. Als camping een ‘kleintje’ te noemen. Niet meer dan 3 hectare groot. Maar dat maakt de plek niet minder bijzonder en aantrekkelijk! Zo zijn er 50 standplaatsen rondom de twee gelegen visvijvers te vinden die werkelijk tjok-vol zitten met allerlei prachtige soorten vis. Neem je eigen hengel mee of we hebben er een voor je!

Dit alles is gelegen op steenworp afstand van de militaire vliegbasis Volkel. Van helicopters en straaljagers tot Apache-gevechtshelikopters en diverse Hercules-transportvliegtuigen komen soms laag overvliegen! Heel gaaf en heel dichtbij! We zijn met de dagbesteding werkzaam op de camping op werkdagen van maandag t/m vrijdag. Werken of deelnemen in het weekend is ook mogelijk. We hebben een van de schuren op het terrein in gebruik en hier een prachtige werkplaats gerealiseerd. Hier doen we de oude en vertrouwde werkzaamheden zoals sleutelen aan minibike’s en quad’s en natuurlijk de arbeidsmatige dagbesteding van JAKO. Hierbij assembleren we voor JAKO kimankers en dubbelbeentjes voor de bouwmarkt uit Cuijk. Daarnaast zullen we de groenvoorzieningen voor onze rekening nemen op de camping zoals zagen, kloven, snoeien, maaien, knotten, schoonmaken, harken, vegen etc. Genoeg te doen in het groen! Met mooi (zomers) weer worden er ook activiteiten buiten het terrein gepland zoals (sport)survivaltraining, magneetvissen, zwemmen, paintballen, airsoften, pretparkbezoek, musea, theater en soms zelfs eens een leuk zomers festival zoals "We Love the 90's" in het Goffertpark in Nijmegen. Dit alles bedoelt voor jong en oud!

Om te genieten van onze welverdiende pauze’s en rustmomenten hebben we in een van de boerderijen een speciale binnenruimte ingericht. Dit met een praktische en gezellige keuken waar we de dag gezamenlijk beginnen en afsluiten met een kopje koffie en/of thee. Daarnaast hebben we een gezellige boekenhoek ingericht met veel stripboeken van onder andere Suske en Wiske, Lucky Luke, Asterix en Obelix, Ome Henk, Urbanus, Donald Duck en heel veel meer!

Bij Fortem kun je aan de slag met een zinvolle, uitdagende en afwisselende dagbesteding. Kom vrijblijvend eens (proef)draaien om te kijken of er een klik is met de mensen en met de verschillende werkzaamheden.

Toon meer ˅

Categorie
garage
groenvoorziening
handarbeid
houtbewerking
overig
recreatie
schoonmaak
sport

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
kinderen
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving