Fortem
Abersland 1025
6605MA Wijchen
0648353698
https://www.fortem.nu/
Jeroen Otten
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Fortem is in februari 2018 opgericht door Jeroen Otten & Sanne Abbing. Het betekend ‘dapper’ in het Latijns. Wij werken als duo omdat dit effectiever & efficiënter werkt. We brengen onze kwaliteiten samen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Bij Fortem beschikken we over relevante diploma’s, bedrijfshulpverlening, een recente VOG, een AGB-code, een SKJ-registratie en zijn we aangesloten bij Klachtenportaal Zorg (KPZ).

Fortem is ontstaan vanuit de behoefte mensen te helpen op een persoonlijke & passende manier. Wij halen er veel voldoening uit mensen verder te helpen in hun leven, te ondersteunen en stimuleren tot ontwikkeling en ze een plekje te helpen verwerven in de maatschappij. Het leven is soms al een enorme uitdaging, laat staan voor mensen met een beperking en/of rugzakje…

We bieden dagbesteding, ambulante begeleiding & vakantie/logeren. Bezoek onze website Fortem.NU voor meer informatie!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 15:00
di
09:00 - 15:00
wo
09:00 - 15:00
do
09:00 - 15:00
vr
09:00 - 15:00
za
10:00 - 14:00
zo
10:00 - 14:00

werkzaamheden

Op de locatie in Lent (Nijmegen) is er een werkplaats waar gesleuteld word aan fietsen, minibikes & quads. Er worden aanmaakhoutjes gemaakt en er is een gedeelte arbeidsmatige dagbesteding waarbij kimankers voor bouwbedrijf JAKO uit Cuijk worden geassembleerd. Op de locatie in Weurt (Beuningen) kan men bij het V.L.B. (Vrijwillig Landschapsbeheer Beuningen) terecht voor veelal werkzaamheden op De Werf. Denk dan aan het kloven van hout (met bijl en machine) op 'De Werf'. Ook vind er onderhoud van natuurgebieden plaats en werkt men met o.a. een bosmaaier.

Bij Fortem kun je dus op verschillende locaties aan de slag met een zinvolle, uitdagende & afwisselende dagbesteding. Kom vrijblijvend eens (proef)draaien om te kijken of er een klik is met de mensen en de werkzaamheden.

Toon meer ˅

Categorie
garage
groenvoorziening
handarbeid
overig

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving