Nova medisch kindcentrum
Prinses irenestraat 9
5066 BD Moergestel
06-29106426
Kim van de Wouw
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij zijn Nova medisch kindcentrum, een kleinschalig en huiselijk medisch kindcentrum in Moergestel en kinderen van 0 t/m 10 jaar met een (intensieve) zorgvraag kunnen bij ons terecht.
Ondanks de medische aandoening van het kind, vinden wij het belangrijk dat het kind mag genieten, spelen en ontdekken.

Nova is opgezet door een psycholoog, Kim van de Wouw. Zij heeft een werkwijze gemaakt waarbij het kind geen stress ervaart en optimaal kan ontwikkelen, ondanks alle mogelijk aanwezige problematieken.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:00 - 17:00
di
08:00 - 17:00
wo
08:00 - 17:00
do
08:00 - 17:00
vr
08:00 - 17:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Kinderen kunnen bij ons komen snoezelen in de snoezelruimte of snoezel badkamer, ze kunnen gymmen dansen en spelen in de speelzaal, we gaan lekker naar buiten de bossen in, we zingen, spelen, knuffelen en zorgen voor een fijne dag voor het kind en een ontlasting van zorg voor de ouders.

Bij Nova bieden we kleinschalige opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 10 jaar met ernstige medische problemen en/of beperkingen. Ook kinderen met eetproblematieken kunnen bij ons terecht.
Deze specialistische verpleegkundige zorg wordt uitgevoerd door kinderverpleegkundigen. De verpleegkundige zorg staat centraal binnen deze opvang. De kinderverpleegkundige werken nauw samen met de andere medewerkers van Nova, zoals pedagogisch begeleiders en psycholoog. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het pedagogisch klimaat op de groep en de ontwikkelingsstimulans van de kinderen. Ook kan er een orthopedagoog, fysiotherapeut en (pre)logopedist geconsulteerd worden.

Toon meer ˅

Categorie
zorg

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
doof slechthorend
kinderen
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving