Atelier Morrison
Beekveld 56
5258SJ Berlicum
0732200098
Peter Hali
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Atelier Morrison richt zich op volwassenen die een ondersteuningsvraag hebben zoals een (verstandelijke) beperking, NAH (niet aangeboren hersenletsel) of een lichte vorm van dementie.
Door de huiselijke sfeer is Atelier Morrison erg laagdrempelig. Centraal staat een actieve invulling van de dag, waarbij de deelnemers de regie zoveel mogelijk in eigen hand houden.
In een persoonlijke en uitdagende omgeving waar een groot samenhorigheid heerst, richt Atelier Morrison zich op het bieden van activiteiten waarin aandacht is voor beweging, ontmoeting en ontplooiing van het individu.
Daarnaast maken wij meer malen per jaar van de gelegenheid gebruik om extra aandacht te besteden aan de onderlinge verbondenheid van de deelnemers. Dit doen wij door het organiseren van evenementen waar iedereen welkom is om op zijn/haar manier deel te nemen: mantelzorgdag, paasontbijt, kerstlunch etc.
Om iedere dag zonder zorgen te laten verlopen organiseert Atelier Morrison zelf het vervoer van en naar de dagbesteding. Door deze service zijn er korte lijnen tussen deelnemer en Atelier Morrison en ziet de deelnemer altijd een vertrouwt gezicht aan de deur
Wij bieden structuur in de dag door middel van passende activiteiten en aandacht die men nodig heeft. Niet alleen voor u vormt dagbesteding steun maar ook voor uw partner, familie en mantelzorger(s). Bij Morrison werken begeleiders en vrijwilligers die betrouwbaar en betrokken zijn en samen met u op zoek gaan naar een passende activiteit en hierbij de juiste verbinding kunnen maken.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
08:30 - 15:00
wo
08:30 - 15:00
do
08:30 - 15:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij Morrison vinden wij het ook belangrijk om hulp op maat aan te bieden. We kijken per deelnemer wat de mogelijkheden zijn en springen daarop in. Wij bieden veel creatieve activiteiten.

Dagbesteding voor volwassenen en ouderen
Onze dagbesteding is kleinschalig en persoonlijk. We vinden gezellige en leuke activiteiten belangrijk maar zorgen ook dat u van waarde bent voor de maatschappij

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
koken
kunst

Doelgroepen
dementie
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving