Stichting Morrison
Heidebloemstraat 15
5482 ZA Schijndel
0732200098
Peter Hali
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Heeft u moeite om buitenshuis activiteiten te ondernemen omdat u bijvoorbeeld wat vergeetachtig wordt. Wilt u graag meer contact hebben of heeft u misschien hulp nodig bij het indelen van de dag. Zoekt u een plek waar iedereen welkom is, waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen met elkaar worden verbonden kom dan eens kijken bij Stichting Morrison. Bij Morrison kunt u namelijk terecht om de dag prettig en zinvol in te vullen. De activiteiten vinden plaats in een huiselijke en gezellige sfeer. Centraal staat een actieve invulling van de dag waarbij deelnemers de regie in eigen hand nemen.
Wij bieden structuur in de dag door middel van passende activiteiten en aandacht die men nodig heeft. Niet alleen voor u vormt dagbesteding steun maar ook voor uw partner, familie en mantelzorger(s). Samen kijken we naar uw mogelijkheden en stemmen we de activiteiten zoveel mogelijk af op uw interesse en behoeften. Een kans om ook leuke contacten op te doen en samen een lunch te nuttigen.
De activiteiten worden in groepsverband aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met ieders wensen, behoeften en mogelijkheden in plaats van beperkingen. Bij Morrison werken begeleiders en vrijwilligers die betrouwbaar en betrokken zijn en samen met u op zoek gaan naar een passende activiteit en hierbij de juiste verbinding kunnen maken.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
08:30 - 15:00
wo
08:30 - 15:00
do
08:30 - 15:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij Morrison vinden wij het ook belangrijk om hulp op maat aan te bieden. We kijken per deelnemer wat de mogelijkheden zijn en springen daarop in. Wij bieden veel creatieve activiteiten.

Dagbesteding voor volwassenen en ouderen
Onze dagbesteding is kleinschalig en persoonlijk. We vinden gezellige en leuke activiteiten belangrijk maar zorgen ook dat u van waarde bent voor de maatschappij

Categorie
handarbeid
koken
kunst

Doelgroepen
dementie
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving