Annahoeve
Holterweg 138
7003 DR Doetinchem
0314696911
Zorgloket Elver
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij de Annahoeve geopend op maandag tot en met vrijdag (behalve de woensdagmiddag). Binnen de Annahoeve gaan we uit van ieders mogelijkheden en staan we open voor nieuwe dingen en ideeën voor onze deelnemers, ook vanuit de buurt.
Hulp bieden, samenwerken, "noaberschap" en tevens een plek bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten zijn belangrijke eigenschappen. Voor deelnemers een mooie manier om midden in de samenleving te staan en waardevol werk te verrichten voor zichzelf en anderen en hierdoor ook andere mensen te ontmoeten.

We bieden voor 7 tot 8 deelnemers een ruim scala aan werkzaamheden in de dienstverlening die we gezamenlijk of individueel ondernemen. Ieder op zijn eigen tempo en eigen manier met of zonder ondersteuning. Per individu kijken naar mogelijkheden, wensen en het uitproberen van nieuwe dingen.. Iedereen is belangrijk, we vullen elkaar aan en samen werken we op en rond "onze" Annahoeve, als team Annahoeve!

We werken samen met en bij de: speeltuin, de Spar en de school, ook werken we samen met Doetebol en "Vraag het Anna" een samenwerkingsproject met de gemeente Doetinchem waar mooie werkzaamheden uit ontstaan. Tevens bieden we stageplekken voor leerlingen op alle niveaus.

We blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen voor deelnemers binnen de Anna Hoeve en de wijk, hiervoor hebben we contact met verschillende mensen in de wijk zoals buurtcoaches, wijkwerkers, en diverse bedrijven en instellingen. Ook hanteren we binnen de Annahoeve een eigen leersysteem, gericht op het individu en de werkzaamheden rondom de Annahoeve. We zijn bezig met een "certificaat" per stap om zo de werkzaamheden gestructureerd op te bouwen. De leerstappen worden beschreven in een map en de certificaten zorgen voor een positieve stimulans en uitdaging voor onze deelnemers.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 12:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

We bieden diverse binnen en buitenwerkzaamheden zoals: schoonmaakwerkzaamheden in de Annahoeve en B&B, tuinonderhoud, serveren van onze gasten, bakken en koken, wijkwerk, (tuinen en parkjes onderhouden) boodschappen doen, vuilprikken, prullenbakken legen en flyeren. Ook knutselen en schilderen we met vrijwilligers of gaan we met hen de wijk in om oud papier en glas op te halen. We verzorgen onze dieren, voeren ze en houden hun hokken schoon.

Toon meer ˅

Categorie
groenvoorziening
horeca
hotel
koken
kunst
schoonmaak
winkel

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving