Kanjers van Zuid
Stokhorstweg 7
7006 GA Doetinchem
0314696911
Zorgloket Elver
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij zijn de Kanjers van Zuid. Houd je van buiten zijn, avontuur en nog niet ontdekte activiteiten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
We bieden dagbesteding in de vorm van dienstverlenende activiteiten. We werken op het terrein van Sportpak Zuid in Doetinchem. Een heerlijke plek om samen met de deelnemers de handen uit de mouwen te steken. Kanjers van Zuid is een begeleidingsintensieve groep en voornamelijk gericht op diverse werkzaamheden buiten. Hier bij Sportpark Zuid werken we op een mooi groot divers terrein met vele mogelijkheden. We werken hier in overleg met de mensen van de verenigingen. We maken gebruik van de Triple C methode. Kanjers van Zuid biedt werkzaamheden voor verschillende doelgroepen waarbij het leren, werken en ervaren gecombineerd wordt. Hiermee wordt gestimuleerd dat deelnemers samenwerken en van elkaar leren.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

De werkzaamheden die deelnemers samen met begeleiders doen bestaan uit schoonmaakklusjes, tuinwerkzaamheden, zwerfvuil prikken en het verzorgen van eten en drinken bij de voetbalvereniging.

Categorie
groenvoorziening
horeca
recycling
schoonmaak
sport

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
meervoudige beperking
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving