Stichting het Beginstation
Stationsplein 71
5701PE Helmond
0492 - 831 659
https://www.beginstation.nl/
Serge Kornuyt
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Bij het Beginstation begeleiden wij mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan om hun talenten en passie te (her)vinden.

Of het nu gaat om dagbesteding, re-integratie, zoeken naar werk of ondersteuning bij het onderzoek naar kansen op de arbeidsmarkt. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en deze verder door ontwikkelen. Een wereld zonder verspilling van materiaal en talent is het ideaalbeeld van het Beginstation.

Samen leren en in elkaar investeren zorgt in de meeste gevallen voor een win-win situatie. Een fysieke creatieve ontmoetingsplek draag bij aan de 'Learning By Doing' theorie. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Meewerken in een leuk, afwisselend team aan projecten in jouw interessegebied? Neem dan contact op per telefoon, stuur een e-mail of loop even binnen.

Er wordt hard gewerkt aan de circulaire economie met:

Innovatieve ideeën
Door mensen met vernieuwende ideeën samen te brengen, zorgen wij bij het Beginstation ervoor dat zij de begeleiding krijgen om samen aan vooruitstrevende projecten te werken.

Maatschappelijk belang
Wij willen graag werkzoekenden ondersteunen bij het vinden van de juiste match door een samenwerkingsverband met scholen, universiteiten, bedrijven, de gemeente en de overheid aan te gaan.

Duurzame projecten
Met de projecten die door het Beginstation ontwikkeld worden willen wij een positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid.
Dit doen we door restmaterialen te recyclen.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
07:30 - 16:30
di
07:30 - 16:30
wo
07:30 - 16:30
do
07:30 - 16:30
vr
07:30 - 16:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

De werkzaamheden bij het Beginstation zijn heel breed. Zo kan er worden gewerkt in onze fietsenwerkplaats, creatief bezig zijn op de design afdeling als ook knutselen, schilderen en vervaardigen van kunst. Arbeidsgerelateerde werkzaamheden zoals ICT en computers, administratie, HR. Hiernaast ontwikkelen we middels wisselende projecten waarin we allemaal een steentje bijdragen. Meer hierover kan je vinden op onze website.

Toon meer ˅

Categorie
fietsenmakerij
handarbeid
houtbewerking
ict computers
kunst
muziek
overig
recycling
schoonmaak
winkel

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving