CVD De Hulst
Verdistraat 89
5343VD Oss
06-11403101
Anja Vereijken en Mariëlle Caspers en Linda van den Berg
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar vinden bij het Centrum voor Dagbesteding De Hulst een fijne dagbesteding. We hebben verschillende groepen waar ieder zijn of haar plekje kan vinden: met extra structuur, arbeidsmatig en belevingsgericht. Beweging vinden we voor iedereen belangrijk. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan.

Je begeleiders kijken en luisteren goed naar je mogelijkheden, beperkingen en voorkeuren. Samen stellen jullie een aantal ontwikkeldoelen op. Aan welke talenten en vaardigheden gaan jullie werken? Welke uitdagingen kun je aan? Jij bent aan zet!

Bij De Hulst werken we samen met verschillende therapeuten (orthopedagoog, fysio- en speltherapeut, logopedist) die je zo nodig kunnen ondersteunen bij het bereiken van je doelen. In een sfeer van vertrouwen en veiligheid haal je bij De Hulst het beste uit jezelf. Zoals je al wel snel zult merken, pakken we dit heel serieus, maar ook altijd met veel plezier en humor aan. Kom je een keer kijken?

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 17:00
di
09:00 - 17:00
wo
09:00 - 17:00
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Premium leden hebben een ongelimiteerd aantal tekens beschikbaar. Kies je voor een gratis pakket? Dan worden enkel 150 tekens van deze tekst getoond.

Dagbesteding met verschillende groepen. We hebben een ruime keuken voor kook-bak activiteiten, een Gymzaal voor sport en spel activiteiten, een ruime tuin met leuke speeltoestellen en fijne zitjes, een snoezelkamer waar we lekker kunnen relaxen en dit alles in een rolstoelvriendelijke omgeving. Onze dagprogramma’s zijn dan ook zo gemaakt dat we van al deze faciliteiten gebruik maken en op de groep individuele werkjes doen van productiewerk, tot knutselen, tot handwerken of spelletjes. De pauzes doen we gezamenlijk op de groep of met lekker weer in de tuin.

De Hulst ligt op een prachtige locatie in Oss, op loop afstand van winkelcentrum de Ruwaard, een kinderboerderij en het zwembad. De Hulst is goed bereikbaar met alle vervoer en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
koken
muziek
overig
recreatie
schoonmaak
sport
zorg

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
verstandelijke beperking
Volwassenen

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving