Echte Aandacht
Graafseweg, 88
6603 CJ Wijchen
0621997050
Jennifer Ruijs-Hakkaart
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Wij willen graag per 1 april 2024 starten met een creatieve dagbesteding. De locatie zal in Uden zijn, maar dit is nog niet officieel vastgelegd, vandaar dat mijn bedrijfsadres er nu staat. Er is ook een mogelijkheid voor dagbesteding in Wijchen. We willen ons richten op een brede doelgroep (NAH, (jong) dementie, LVB, lichamelijke beperking en psychische/psychiatrische problematiek. Onder begeleiding van ervaren zorgprofessionals gaan onze cliënten lekker aan de slag. Middels een PGB van de WLZ kan de cliënt deze dagbesteding aanvragen. De aanvraag voor PGB vanuit de WMO wordt per 1 juli 2024 ingediend, we hebben nu nog geen contract met de WMO.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:30 - 16:00
di
09:30 - 16:00
wo
09:30 - 16:00
do
09:30 - 16:00
vr
09:30 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Stap binnen in een wereld van creativiteit en zorg bij onze unieke dagbesteding, speciaal ontworpen voor een diverse groep mensen. Onder begeleiding van ervaren zorgprofessionals ontdekken onze deelnemers de vreugde van betekenisvolle dagen. Bij ons draait alles om het omtoveren van gebruikte materialen tot prachtige woonaccessoires en het geven van een nieuw leven aan kleine meubeltjes. Een plek waar duurzaamheid en sociale betrokkenheid hand in hand gaan, want samen kunnen we een verschil maken. Tevens kunnen onze cliënten ADL ondersteuning krijgen.
Wat we creëren, verkopen we met trots en passie. Elk stuk vertelt niet alleen een verhaal van hergebruik, maar ook van persoonlijke groei. De opbrengst stelt ons in staat om steeds weer nieuwe materialen aan te schaffen, waardoor de cyclus van creativiteit en zorg blijft bloeien.
Meer dan alleen prachtige creaties, dragen de verkopen bij aan zelfwaardering, trots en een groeiend zelfvertrouwen. Het is niet alleen een product; het is een symbool van empowerment. Onze dagbesteding fungeert als een brug tegen sociaal isolement, waar mensen niet alleen hun talenten ontwikkelen, maar ook hun sociale netwerk vergroten. Belangrijker nog, bij ons ontvang je niet alleen aandacht, maar echte aandacht. Stap binnen en ontdek de harmonie van creativiteit, zorg en verbondenheid bij onze dagbesteding.

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
houtbewerking
kunst
recycling
winkel

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
dementie
gedragsproblemen
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
verslaving
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving