Zorgboerderij de Horst
Krommedijk 24
5451NL Mill
0485 471310
Jelle Albers
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Zorgboerderij de Horst in Mill biedt dagbesteding voor mensen met dementie, NAH of psychische problemen in een unieke, landelijke omgeving.

De meeste mensen willen zo lang mogelijk thuis wonen. Voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke problemen is dit niet altijd mogelijk. Ook kan de zorg thuis te zwaar worden voor de omgeving. Voor deze mensen biedt zorgboerderij de Horst dagbesteding aan.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:00 - 16:00
di
10:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
10:00 - 16:00
vr
10:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Het gebouw van Zorgboerderij De Horst dateert van 2010. Het gebouw is zo ingericht dat cliënten ook binnen kunnen genieten van de landelijke omgeving. Het gebouw is helemaal aangepast aan de wensen en behoeftes van onze cliënten. Het is voorzien van aangepaste toiletten, een ruime open keuken, een klusruimte, een ontspanningsruimte en is geheel rolstoelvriendelijk. Aan de achterkant van het gebouw zit een groot afdak waar heerlijk uit de wind kan worden genoten van het uitzicht.

Buiten
Het gebouw is omgeven door een grote bloemen- en moestuin. Er zijn verschillende zitjes waar onze cliënten kunnen genieten van de rust en de ruimte. Ook is er een jeu de boules baan, dierenweide, volière, tunnelkas, boomgaard, wandelpad. Er zijn runderen, kippen, eenden, vogels, schapen en pony’s aanwezig. Daarnaast loopt er een vrolijke, trouwe hond rond die onze cliënten elke dag vrolijk begroet.

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
groenvoorziening
handarbeid
zorg

Doelgroepen
chronisch ziek
dementie
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening

Kenmerken
Groepswerk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving