Stichting de Makerij
Beekseweg 10 b
5087 KB Diessen
0611950744
werkplaatsdemakerij.nl
Sanne Clermonts
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

De Makerij is een werkplaats voor mensen met een (lichte) beperking die moeite hebben om in het reguliere arbeidsproces te functioneren. Met een team van ervaren en enthousiaste begeleiders maken we samen de mooiste houtproducten. Elke product dat de Makerij verlaat is een product met waarde.

In onze werkplaats maken wij op maat gemaakte houtproducten, die bij ons te bestellen zijn. Denk hierbij aan tuinmeubelen, complete keukens, buitenbarren, projectinrichting, industriële verpakken, decoratieve producten en geschenken.

Wanneer ben je van harte welkom?

Voorop staat dat je het leuk vind om met je handen te werken. Je hoeft geen timmerman te zijn om bij de Makerij aan de slag te kunnen, maar misschien word je het wel. We kijken samen met jou naar je mogelijkheden en wensen. Het werk varieert van houtbewerking (schuren, zagen, lijmen, boren, frezen) tot productiewerk

Een familie, een team
Bij ons op de werkplaats kun je werkervaring opdoen, leer
je in een groep te werken. Je ontdekt wat je goede eigenschappen zijn en leert ze volop te benutten. Iedere deelnemer werkt aan individuele doelen, te denken valt aan het opbouwen van ritme en structuur, het ontdekken en uitbreiden van eigen vaardigheden, leren samen werken en het vergroten van zelfvertrouwen.

In eerste instantie is de dagbesteding gericht op mensen met een indicatie dagbesteding vanuit pgb of WMO, de Makerij heeft met alle omliggende gemeentes contracten en zijn dus bevoegd om ZIN te bieden.

Als u hierover vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 16:00
di
08:30 - 16:00
wo
08:30 - 16:00
do
08:30 - 16:00
vr
08:30 - 12:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Voorop staat dat je het leuk vind om met je handen te werken. Je hoeft geen timmerman te zijn om bij de Makerij aan de slag te kunnen, maar misschien word je het wel. We kijken samen met jou naar je mogelijkheden en wensen. Het werk varieert van houtbewerking (schuren, zagen, lijmen, boren, frezen) tot productiewerk: inpakken sorteren, buigen en stansen van klein metaal werk

Categorie
houtbewerking

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
chronisch ziek
dementie
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving