ONS label Breda
Evert Spoorwaterstraat 41
4827LL Breda
0621418902
www.onslabelbreda.nl
Irene Nagtzaam
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

ONS label Breda is een sociale onderneming. Het is een plek in Breda waar mensen hun talenten kunnen ontdekken, d.m.v. opleiding en leer- en werkplekken. Deze worden ingevuld door een kleurrijke mix van medewerkers -nieuwkomers, (her)starters en stagiaires-, die met veel enthousiasme en plezier zorgen voor de goede kwaliteit die wij nastreven.

Openingstijden
ma
gesloten
di
gesloten
wo
gesloten
do
gesloten
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

ONS label Breda heeft 5 bedrijfsonderdelen:
In Ons Restaurant in Geeren-zuid, Evert Spoorwaterstraat 41, bereiden en serveren we koffie, lunch en diner. Ook zijn daar vergaderzalen te huur en verzorgen wij catering op locatie. In de locatie De Teruggave, in het centrum van Breda, serveren wij lunch en verzorgen we ook catering-opdrachten.
Het Naaiatelier, Boschstraat 166-168, maakt in (zakelijke) opdracht tassen, lederwaren, kussens en kleding. Eigenlijk alles met naald en draad te maken is.
In De Studio, in buurthuis ONS, worden (laagdrempelige) voorbereidende werkzaamheden voor Het Naaiatelier gedaan, en ook eenvoudige opdrachten volledig uitgewerkt. Daarnaast worden hier diverse cursussen en lessen verzorgd.
Het Klusteam, is er voor alle klusjes in en om huis, zoals klein onderhoud, verven, reparaties en ook beschikbaar voor tuinonderhoud.
En Mevrouw de Wit houdt van schoon werk. Dit is een professionele schoonmaakservice voor particulieren en bedrijven. Hier kunnen alle medewerkers betaald werken.

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
groenvoorziening
handarbeid
horeca
koken

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
doof slechthorend
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
vluchtelingen
vrijwilliger

Kenmerken
Individueel werk
In de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving