Zorgkompaan
Zuidermolenweg 7
1069CE Amsterdam
020 362 7937
O. Abarkan
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Zorgkompaan is gespecialiseerd op het verzorgen van dagbesteding voor jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Amsterdam en omstreken.

Onze zorg- en dienstverlening concentreert zich voornamelijk op dagbesteding en ambulante begeleiding, waarbij we excelleren in wat we doen. Samen zorgen onze toegewijde medewerkers ervoor dat onze cliënten op een aangename, vertrouwde en zinvolle wijze hun dag kunnen doorbrengen.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 15:00
di
08:30 - 15:00
wo
08:30 - 15:00
do
08:30 - 15:00
vr
08:30 - 15:00
za
11:00 - 15:00
zo
11:00 - 15:00

werkzaamheden

Bij Zorgkompaan bieden we dagbesteding in diverse vormen, en we kijken samen met jou naar wat het beste bij je past: beleven, creatief bezig zijn of arbeidsmatige dagbesteding en werken.

Belevingsgerichte dagbesteding bij ons zorgt voor een fijne sfeer, regelmaat en ontspanning. Je kunt genieten van snoezelen, wandelen, zwemmen, spelletjes doen of boerderijdieren verzorgen.

Daarnaast hebben we allerlei mogelijkheden om toffe, mooie, smakelijke en nuttige producten te maken, zoals schilderijen. Dit doe je zelfstandig, altijd met begeleiding van een professional. Het is een kans om je creativiteit te uiten en je kunstzinnig en ambachtelijk te ontwikkelen, volgens jouw eigen talent.

Op de dagbesteding hechten we veel waarde aan voldoende beweging voor de cliënten. We moedigen dit aan door regelmatig te wandelen en wekelijks te sporten.

Toon meer ˅

Categorie
ict computers
koken
kunst
muziek
overig
recreatie
schoonmaak
sport

Doelgroepen
autisme
jongeren
kinderen
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving