Zorgkompaan
Zuidermolenweg 7
1069CE Amsterdam
0615255888
O. Abarkan
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Zorgkompaan is gespecialiseerd in het bieden van dagbesteding aan jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking in Amsterdam en omgeving.

Onze zorg- en dienstverlening richt zich voornamelijk op dagbesteding en ambulante begeleiding daar waar we sterk in zijn! Samen zorgen onze medewerkers ervoor dat onze cliënten op een prettige, vertrouwde en zinvolle wijze hun dag invullen.

Openingstijden
ma
08:30 - 15:00
di
08:30 - 15:00
wo
08:30 - 15:00
do
08:30 - 15:00
vr
08:30 - 15:00
za
11:00 - 15:00
zo
11:00 - 15:00

werkzaamheden

Dagbesteding hebben we in diverse vormen.
​We kijken samen met jou wat het beste bij je past: beleven, creatief bezig zijn of arbeidsmatige dagbesteding en werken.

Belevingsgerichte dagbesteding zorgt voor sfeer, regelmaat en ontspanning. Je kunt snoezelen, wandelen, zwemmen, spelletjes doen of boerderijdieren verzorgen

We hebben ook allerlei mogelijkheden om leuke, mooie, lekkere en nuttige producten te maken zoals schilderijen. Dat doe je zelfstandig en altijd onder begeleiding van een professional. Je kunt daarin je creativiteit kwijt en je kunstzinnig en ambachtelijk ontwikkelen, naar jouw eigen talent.

Op de dagbesteding vinden wij het belangrijk dat de cliënten voldoende bewegen. Wij motiveren dit door vaak te wandelen en wekelijks te sporten.

Toon meer ˅

Categorie
ict computers
koken
kunst
muziek
schoonmaak
sport

Doelgroepen
autisme
jongeren
kinderen
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving