Kansrijk de Liemers
Handelsdwarsstraat 13
6905 DJ ZEVENAAR
0620516666
C. Meeuwsen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Kansrijk de Liemers uit Zevenaar is een kleinschalige dagbesteding voor mensen die moeilijk een draai kunnen vinden in de maatschappij. Ze steken onder goede begeleiding de handen uit de mouwen, gaan samen erop uit en klaren de klus voor hulpbehoevenden. Hierdoor dragen ze actief bij aan de samenleving, doen sociale contacten op, leren, ervaren en helpen inwoners in Zevenaar. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 16:00
di
08:30 - 16:00
wo
08:30 - 16:00
do
08:30 - 16:00
vr
08:30 - 12:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Wij zijn gevestigd op het sportpark in Zevenaar waar we diverse activiteiten/werkzaamheden aanbieden zoals sportkleding wassen, en allerlei klussen om het veld, wij zorgen ervoor dat het sportpark tip top eruit ziet.
Daarnaast werken wij samen met Ataro, wij werken hier in het groen, snoeien, maaien enz. op alle sportaccommodaties in de gemeente Zevenaar. Voor de gemeente Zevenaar, zijn wij werkzaam in de Gimbornhof en wassen alle verkeersborden in de gemeente.
Voor welzijnsorganisatie Caleidoz en de afdeling Maatschappelijk werk staan wij klaar voor mensen die het moeilijk hebben in de maatschappij, wij verzorgen tuintjes, helpen bij verhuizingen en verrichten kleine reparaties.
Tevens verrichten wij ook inpakwerkzaamheden bij een bedrijf in Zevenaar.

Toon meer ˅

Categorie
groenvoorziening
overig

Doelgroepen
doof slechthorend
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving