Grand Café De Lindenhof
Van Weedestraat 131
3761 CD Soest
0356475252
Klantbureau
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Bij Grand Café De Lindenhof werken jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking in de bediening en in de keuken.

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Grand Café De Lindenhof is een dagbestedingsplek voor jongvolwassenen en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Dagelijks voorzien zij de gasten in een huiskamerachtige sfeer van hapjes, drankjes en heerlijke biologische lunchgerechten. De Lindenhof is gevestigd op een toplocatie, de Van Weedestraat in Soest.

In dit grand café werken cliënten in de bediening of in de keuken, samen met het vaste horecapersoneel. De cliënten voeren alle gebruikelijke horecawerkzaamheden uit; ze staan achter de bar, maken lunchgerechten klaar in de keuken en serveren het eten en drinken. Ze zorgen voor een prettige sfeer, waarin gasten zich welkom voelen. Een professioneel team van Amerpoort begeleidt hen. Cliënten werken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

De Lindenhof is een plek voor cliënten die willen en kunnen werken in een dynamische omgeving en affiniteit hebben met de horeca. Het directe contact met collega’s en gasten vraagt om een goede ontwikkeling van sociale en maatschappelijke vaardigheden. Respect naar elkaar, belangstelling tonen en humor zijn van essentieel belang.

Cliënten kunnen vakgerichte horecaopleidingen volgen, waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en leerstijl van de cliënt.

Toon meer ˅

Categorie
horeca

Doelgroepen
autisme
jongeren
lichamelijke beperking
verstandelijke beperking

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving