GEWOONop106
Nieuwkuijksestraat 106
5253 AJ Nieuwkuijk
06 826 451 91
www.gewoonop106.nl
Martin Carels - Berna v/d Dungen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

GEWOONop106 is een kleinschalige en fijne dagbesteding voor mensen met een licht- tot matig verstandelijke beperking.

Bij onze kleinschalige dagbesteding GEWOONop106 staat de deelnemer centraal. Ons bewust klein professioneel team en goed gemotiveerde vrijwilligers dragen zorg voor een veilig klimaat en bewaken de sfeer, wat aan de deelnemers de ruimte geeft om zichzelf te durven zijn. Als begeleiders passen wij ons aan naar de behoeften en het tempo van de deelnemer.

GEWOONop106 schept voorwaarden waardoor mensen met een verstandelijke beperking:

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Je kunt bij ons verschillende dingen doen:

WERK aan de WINKEL
Je werkt in ons cadeau-winkeltje waar je artikelen voor maakt, inpakt en verkoopt. Je draagt er zorg voor dat het winkeltje er mooi verzorgd bij staat en helpt klanten aan de kassa. Voorbeelden van wat we verkopen zijn chocolaatjes, kaarten, leuke dingen voor in huis en fruitmandjes. Daarnaast verkopen we ook artikelen die bij de tijd van het jaar passen zoals vetbollen en pindasnoeren in de winter, en paasdecoratie rond Pasen.

WERK in UITVOERING
Je werkt in en om het buurthuis waarin onze dagbesteding is gevestigd. Je zet bijvoorbeeld tafels, stoelen, kopjes, koffie en thee etc. klaar voor verenigingen die gebruik maken van de verschillende ruimtes die we hebben. Je zorgt dat de voorraad aangevuld wordt en dat de ruimtes er netjes verzorgd uit zien. Ook verzorg je in de koffiepauzes de drankjes en bereid je de lunch die wij samen tussen de middag eten, waar je uiteraard eerst even boodschappen voor moet doen.

WERK op MAAT
Je werkt bij en op onze toneelzolder, waar we een grote collectie toneel/verkleedkleren hebben die we verhuren. Je hebt een passie voor kleding en theater. Vanuit deze passie help je klanten met kleding uitzoeken, maar ook zorgen dat de kleding er netjes uit blijft zien, door er bijvoorbeeld een knoopje aan te naaien of even mooi te strijken. Als we een theatervoorstelling maken sta je natuurlijk te springen om hierin mee te spelen en hier kleding voor uit te zoeken.

WERK waar je van HOUT
Je houd van hout, zagen, boren, timmeren, schilderen en schuren. Je draait er je hand niet voor om en doet het met veel plezier! Je doet bij ons aan houtbewerking, als voorbereiding voor de spullen die we in het winkeltje maken en verkopen.

WERK in BEELD
Al die mooie toneelkleding willen we graag laten zien! Jij zet bij ons als fotograaf al die mooie kleren op de foto, zodat mensen op de website kunnen zien wat we allemaal hebben. Ook kun je fotos maken van de nieuwe producten in ons winkeltje of bij evenementen zoals de jaarlijkse diploma uitreiking of theatervoorstelling.

WERK met LUCHT
Wij gaan binnenkort starten met het verkopen van ballonnen en zijn daarvoor op zoek naar een deelnemer die aan het werk wil gaan als ballonkunstenaar. Je krijgt les in het maken van de mooiste kunstwerken van ballonnen. Je maakt op bestelling de leukste creaties van ballonnen. Denk aan: Ballondieren, heliumballonnen, ballonnenbogen en nog veel meer!

Op dit moment zijn we open op maandag, dinsdag en donderdag. Dat komt omdat de deelnemers die we nu hebben op woensdag en vrijdag vrij zijn. Als jij dan juist graag wil werken is dat geen probleem. We bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn!

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
handarbeid
horeca
houtbewerking
kunst
overig
recreatie
schoonmaak
theater
winkel

Doelgroepen
autisme
doof slechthorend
jongeren
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving