Camping de Kurenpolder
Kurenpolderweg 31
4273LA Hank
06 - 21502203
Johan Goutziers / Misjan van Dongen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

De Kurenpolder is een camping in Hank aan de rand van de Brabantse Biesbosch. Op het ruim opgezette park staan vakantiechalets en er zijn een groot aantal kampeerplekken aanwezig. Gelegen aan een groot water met strand is het vooral ook in de zomermaanden een geliefde plek voor dagrecreatie. Op het park zijn verschillende voorzieningen aanwezig zoals een receptie, een plaza, winkel, toiletgebouwen en een overdekt zwembad.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
08:30 - 15:30
di
gesloten
wo
gesloten
do
08:30 - 15:30
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Als dagbestedingsplek biedt de Kurenpolder, door het jaar heen, verschillende werkzaamheden die gericht zijn op groenvoorziening, park- en terreinonderhoud.
Er is sprake van seizoensgebonden activiteiten. Te denken valt aan het verwijderen van onkruid uit perkjes en licht snoeiwerk. In aanloop naar het kampeerseizoen (voorjaar) is hier voldoende werk in te vinden bij de entree van het park, de vakantiechalets en het strand.
Gedurende het kampeerseizoen is er een mooie taak weggelegd om het zwerfafval op te ruimen van het strand, de ligweiden en druk bezochte gebouwen en voorzieningen zoals tennisbaan, plaza en zwembad.
In het najaar en de wintermaanden ruimen we vallend blad op en is er licht snoeiwerk te verrichten. In samenwerking met de eigen groenvoorziening van het park sprokkelen we in deze periode bv. ook boomstammetjes om te verzagen tot openhaardhout.
Je werkt, afhankelijk van de taak en vermogen, alleen, in duo's of in kleinere groepjes. E.e.a. in overleg met elkaar en met de contactpersoon van het park.

Toon meer ˅

Categorie
groenvoorziening
overig

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
jongeren
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
Volwassenen

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Weinig begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving