Stal de fries zorgt mee
Borgercompagnie 98
9631tk Borgercompagnie
06-10932499
Marrit de Vries
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Wees welkom bij Stal de fries zorgt mee! Bij onze paarden dagbesteding staat het welzijn van zowel de deelnemers als de paarden centraal. Wij geloven dat de interactie tussen mens en paard therapeutisch en bevorderlijk is voor het fysieke, mentale en emotionele welzijn van mensen.

Onze dagbesteding biedt een veilige en gastvrije omgeving waarin jij kan genieten van de rust en schoonheid van het werken met paarden. Of je nu een ervaren ruiter bent of nog nooit eerder in de buurt van een paard bent geweest, onze professionele instructeurs zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens je tijd hier.

Tijdens de dagbesteding kun je deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals het verzorgen en borstelen van de paarden, het leren van basisrijvaardigheden, het wandelen met paarden, of gewoon genieten van de serene omgeving en de rustgevende aanwezigheid van de dieren. Maar ook het onderhouden van het erf en groen behoort tot de mogelijkheden.

We begrijpen dat elk individu uniek is, daarom wordt elke activiteit afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. We streven ernaar om een inclusieve omgeving te creëren waarin iedereen zich welkom voelt en waar individuele groei en zelfvertrouwen worden gestimuleerd.

De interactie met de paarden biedt tal van voordelen, zowel fysiek als emotioneel. Het werken met deze prachtige dieren kan helpen bij het verbeteren van de motorische vaardigheden, het opbouwen van vertrouwen en zelfvertrouwen, het verminderen van stress en angst en het bevorderen van ontspanning en welzijn.

Onze paarden zijn zorgvuldig geselecteerd en getraind om te werken met mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Ze zijn vriendelijk, geduldig en goed opgeleid om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden.

Of je nu deelneemt aan onze dagbesteding als een vorm van therapie, ontspanning of gewoon voor de liefde voor paarden, we heten je van harte welkom. Samen creëren we een unieke ervaring waarin de band tussen mens en paard centraal staat.

Kom en ontdek de magie van paarden bij onze dagbesteding. Neem vandaag nog contact met ons op om meer informatie te krijgen of een afspraak te maken. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze paardenwereld!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:00 - 17:00
di
09:00 - 17:00
wo
09:00 - 17:00
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
09:00 - 12:00
zo
gesloten

werkzaamheden

🐴Stal onderhoud🐴
✔ Stal uitmesten
✔ Paarden verzorgen
✔ Meehelpen met lessen
✔ Vegen
✔ Begeleiden van paarden naar paddock of stal
✔ Bak slepen met minitractor
✔ Mest uitrijden met minitractor

🌿Erf/tuin onderhoud🌿
✔ Onkruid verdelgen
✔ Grasmaaien met zitmaaier
✔ Bomen snoeien waar nodig
✔ Vegen
✔ Bladblazen

🏆Apparaten maken🏆
✔ Hoe werkt electra
✔ Onderhoud machines

Toon meer ˅

Categorie
boerderij
dieren
groenvoorziening
overig
schoonmaak
zorg

Doelgroepen
autisme
chronisch ziek
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
kinderen
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
verslaving
vrijwilliger

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving