De Werkplaats (HowBazar) Amerpoort
Kosmonaut 13
3824MK Amersfoort
035 647 52 52
Klantbureau Amerpoort
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Op de Werkplaats van HowBazar doe je voor verschillende bedrijven inpakwerk en stickerwerk. Vroeger heette deze groep de Industriegroep van De Wissel.

Openingstijden
ma
09:00 - 15:30
di
09:00 - 15:30
wo
09:00 - 15:30
do
09:00 - 15:30
vr
09:00 - 15:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Voor wie
Lijkt het jou leuk om voor verschillende bedrijven inpakwerk en stickerwerk te doen? Dan is De Werkplaats misschien wel iets voor jou. Bij De Werkplaats werken nu ongeveer 14 cliënten met een licht of matig verstandelijke beperking.

Het werk
Je doet werk dat aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen. Soms werk je zelfstandig aan een opdracht. En soms doe je alleen bepaalde taken van een opdracht. Bij een opdracht van een bedrijf kan je denken aan inpakken en verpakken, maar ook producten stickeren. Ook verzorgen we mailings voor bedrijven. Dit houdt in dat je brieven en/of brochures vouwt en in enveloppen of doosjes stopt.

De werkplek
Bij De Werkplaats is het de ene dag druk en gezellig en de andere dag rustig. De begeleiders passen de sfeer op de werkplek hier op aan. De werkplaats is in het gebouw van HowBazar (De Wissel).

Jouw ontwikkeling
Door het werk leer je allerlei verschillende praktische vaardigheden. Ook ontwikkel je jouw sociale vaardigheden, zoals samenwerken, delen en om hulp vragen. Samen met jouw begeleiders zorgen we ervoor dat jij zoveel mogelijk wordt uitgedaagd. We werken voor bedrijven. Die rekenen erop dat wij ons werk goed doen. Zo groei je dus misschien ook wel in jouw verantwoordelijkheidsgevoel.

Ook kan je leren omgaan met de pompwagen en sealmachine.

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
fabriek
handarbeid

Doelgroepen
autisme
doof slechthorend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving