HomeComputerMuseum
Noord Koninginnewal, 28
5701NK Helmond
0492747474
Bart van den Akker
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Het HomeComputerMuseum is een uniek museum waar de geschiedenis van de computer zoals men thuis gebruikt(e) interactief wordt gepresenteerd en bewaard. Dit wil zeggen dat bijna alle computers in het museum ook opgesteld staan en door bezoekers kunnen worden gebruikt. Uiteraard geven we ook rondleidingen om nog meer verhalen te vertellen. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit voor museumitems en voor computers van bezoekers, verkopen oude en refurbished computers tegen lage tarieven en zijn zeer actief op social media. Dit alles wordt door een team helden gedaan waarbij er niet wordt gekeken wat iemand aan label heeft gekregen van de maatschappij. Bij het HomeComputerMuseum is iedereen gelijk, ook de directeur poetst het toilet. Hierdoor geven wij iedereen gelijke kansen en kan iedereen hier uitgroeien tot de ultieme versie van zichzelf.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:00 - 18:00
di
10:00 - 18:00
wo
10:00 - 18:00
do
10:00 - 18:00
vr
10:00 - 18:00
za
10:00 - 18:00
zo
12:00 - 17:00

werkzaamheden

Alle werkzaamheden hebben betrekking tot IT of museum. Een greep uit de mogelijkheden die het HomeComputerMuseum biedt is:
Reparatie (van installeren tot solderen), balie medewerker, geven van rondleidingen, inrichting museum, videobewerking, videopresentatie geven, beurzen (opbouw, presentaties, afbouw), transport (ophalen collectieitems), verkoop, foto bewerking, fotografie, websitebeheer, website bewerking, collectie onderhoud.

Toon meer ˅

Categorie
ict computers

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
doof slechthorend
jongeren
lichamelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving