Pioenroos bv
Flammert 1504
5854 NG Nieuw-Bergen
0626248847
Alida schipper
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

De Pioenroos is Centrum voor dagbesteding en begeleidende ondersteuning voor 'unieke' mensen met een beperking in combinatie met gedragsproblematiek.

Wij bestaan sinds 2009 en bieden zorg aan zes cliënten (waarvan vier uit één gezin) met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Wij bieden 24-uurszorg in een woning, op de dagbesteding en in onze sociale werkplaats. Beiden in het Limburgse dorp Nieuw-Bergen.

De dagbesteding is gecombineerd met onze sociale werkplaats. We werken voornamelijk met hout. In de werkplaats maken we meubels en onderdelen voor de bouw of industrie.

Pioencare begeleiding legt de nadruk op het onvoorwaardelijk begeleiden van de mens. Niet om wat hij doet maar om wie hij is !!

We passen het werk zo aan dat ieder op z'n eigen niveau zoveel mogelijk zelfstandig kan werken. Er is altijd hulp en toezicht door meerdere begeleiders.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
10:00 - 17:00
di
10:00 - 17:00
wo
10:00 - 17:00
do
10:00 - 17:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

We maken meubels voor specifieke bedrijven, waarbij we de mogelijkheid hebben om hout te bewerken en klaar te maken voor montage.
Voor de industrie maken we o.a. pallets en koper-cassettes en displays.
Voor de bouw maken we onderdelen voor dakkappellen, hijsklossen, bekistingen en kratten.
We hebben een grote opdeelzaag, cnc machines, en een montage afdeling. Tevens beschikken we over een ruimte waar geknutseld kan worden. Aangepast aan de behoeften van onze bezoekers.

Toon meer ˅

Categorie
fabriek
handarbeid
houtbewerking
kunst
transport
zorg

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving