Gezond op de Keien
Schoolstraat 2
5366AT Megen
0614503015
Toos Aarsel
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Kleinschalige dagbesteding met als grondslag Positieve Gezondheid voor personen vanaf middelbare leeftijd die niet gelukkig zijn met de situatie waar ze in zitten en / of de aandoening die ze hebben maakt dat ze minder zingeving ervaren.
Maar je bent niet je aandoening of beperking. Daar kun je mee leren leven, want je hebt een beperking of aandoening,
maar je bent het niet.
Aan de hand van het spinnenweb diagram, wat je invult, zie je je eigen gezondheidopppervlak en kun je bepalen wat je wil verbeteren. Daarnaast is er oog voor welzijn door te genieten van leuke en fijne zaken. Verbeteren van geheugen en concentratie helpt bij het maken van de juiste keuzes en ook dat doen we op een leuke manier.
'Samen' is een belangrijk woord in alles wat we doen, maar ook even tijd voor jezelf.
Na verloop van tijd zijn ook middagen en uren zelf in te delen. Net wat je nodig hebt om je doel te bereiken: een zinvol leven.

www.gezondopdekeien.nl

Kom eens op de koffie, vrijblijvend, wat meer informatie halen!
Tot ziens!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:30
di
09:00 - 16:30
wo
gesloten
do
09:00 - 16:30
vr
09:00 - 16:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Werken aan conditie en geheugen door middel van gesprek, cognitieve fitness, bewegen op muziek. Meer leren over items die door cliënten aangedragen worden etc. Alles wat welzijn bevordert. Aan persoonlijke doelen uit het spinnenweb diagram werken.
Eventuele therapie (reactivering) van andere disciplines (verpleging, logopedie of fysio) kunnen tijdens de aanwezige dagen overgenomen worden door Hbo verpleegkundige.
Er hoeft geen enkele belemmering te zijn. Heb je een probleem en is het niet de bedoeling? Past je verwachting niet? Dan kijken we of we die passend kunnen maken, proberen er de bedoeling van te zien, zoeken een oplossing of helpen we bij het blijmoedig accepteren dat het is wat het is,

Toon meer ˅

Categorie
overig
zorg

Doelgroepen
chronisch ziek
lichamelijke beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
Volwassenen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving