De Oude Klare
stationsweg 33
7475NM Markelo
0547351202
Marjolijn Vennebekken
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij werken met een team vrolijke mensen, creatief en altijd gericht op aansluiting bij wat u prettig en uitdagend vindt of wat u voldoening en plezier geeft.

Wij ondersteunen u graag, zodat u uw eigen leven voort kunt zetten zoals u dat graag wilt. U bepaalt hoe wij daaraan een bijdrage kunnen leveren. Wij zijn erop gericht uw energie en interesses te koesteren en blijvend centraal te stellen. Wij gaan niet uit van ziek zijn of beperking, maar van plezier, mogelijkheden, interesses en energie, waarbij we ons er samen met u van bewust zijn dat er beperkingen kunnen zijn waar we rekening mee moeten houden.

Visie

Dementievriendelijke samenleving.

Mensen met dementie willen zo lang mogelijk blijven meedoen in de samenleving. Ze ervaren veel welzijn als ze de regie over hun eigen leven kunnen behouden.

Denk je eens in als je één van de meest waardevolle elementen uit je leven verliest: je herinneringen. “Wat is voor jouw dan belangrijk?”

Een dementievriendelijke samenleving is daarom van groot belang. Samenwerking waarin eigen regie en zingeving een belangrijke plaats innemen, waar iemand zich als persoon gekend voelt.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
10:00 - 19:00
wo
10:00 - 19:00
do
10:00 - 19:00
vr
10:00 - 19:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

De Oude Klare is prachtig gelegen in het buitengebied van Markelo. Dit is de ideale plek als u houdt van natuur en ‘het buitenleven’. Het is bij ons mogelijk om veel buiten te ondernemen, te wandelen, tuinieren of te knutselen. Ook binnen hebben we veel ruimte en faciliteiten, zoals een grote horeca-keuken waar we samen kunnen koken. Er kan geschilderd worden maar ook andere creatieve activiteiten zijn mogelijk. Een rustige plek om te lezen of met elkaar een gesprek te voeren is er ook.

Toon meer ˅

Categorie
dieren
garage
handarbeid
horeca
houtbewerking
koken
muziek
recreatie

Doelgroepen
dementie

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving