Gidding Buiten-Zorg
De Dellen 1
6673MD Andelst
06-42601184
René Gidding
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Het contrast tussen kleinschalig en ruim opgezet is precies waar de kracht van Gidding Buiten-Zorg ligt. Met kleinschalig bedoelen we persoonlijke begeleiding vanaf het moment dat de deelnemer de voordeur uit gaat tot het moment dat de deelnemer thuis gebracht wordt. Het maakt het persoonlijk doordat er begeleidt wordt in een kleine groep, er korte lijntjes zijn met ouders of belangenbehartigers en de deelnemer op zijn eigen manier en binnen zijn mogelijkheden een zinvolle dagbesteding ervaart. Ruim opgezet staat voor ruimte om te leren, te werken en te doen. Daarnaast vinden wij de term ‘inclusie’ belangrijk. Inclusie gaat over het volledig participeren van mensen met een verstandelijke beperking in onze maatschappij. Bij Gidding Buiten-Zorg doen we dit door zowel het netwerk van on

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 15:30
di
09:00 - 15:30
wo
09:00 - 15:30
do
09:00 - 15:30
vr
09:00 - 15:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

De werkzaamheden die wij o.a. uitvoeren zijn; hagen scheren, bladblazen, grasmaaien, bomen kappen, hout kloven, takken versnipperen, bosmaaien.

Daarnaast verzorgen wij ook de dieren op onze werkplaats. We hebben paarden, varkens en een mobiele kippenkar waar onze kippen rondom scharrelen. Samen met onze deelnemers onderhouden we deze kar en verzorgen de inpak werkzaamheden en verkoop van de eitjes.

Toon meer ˅

Categorie
dieren
groenvoorziening
houtbewerking

Doelgroepen
autisme
psychische aandoening
verstandelijke beperking
verslaving

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Veel begeleiding
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving