Smaakmakers Onvergetelijk Koffiecafé
Edisonplein 6a
5621HV Eindhoven
0627199656
Melissa de Laat
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Smaakmakers is een koffiecafé waar samen wordt gewerkt met thuiswonende mensen met dementie. Wij combineren horeca met dagbesteding. Het is een plek waar we focussen op alles wat wél kan. Onze aandacht gaat uit naar thuiswonende mensen met dementie met behoefte aan een zinvolle daginvulling.

Bij Smaakmakers kunt u of uw naaste terecht voor een of meerdere dagdelen (zinvolle) dagbesteding.

Als horecazaak zijn wij toegankelijk voor iedereen. Dit zorgt voor mooie ontmoetingen tussen gasten en deelnemers, diverse sociale prikkels op een dag en een sterk gevoel van nut en zingeving.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
gesloten
di
09:00 - 17:00
wo
09:00 - 17:00
do
09:00 - 17:00
vr
09:00 - 17:00
za
09:00 - 17:00
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij Smaakmakers wordt jouw kopje koffie, gebakje of lunch bereid en geserveerd met de liefde, aandacht en hulp van mensen met dementie. Samen kijken we waar iemand bij kan en wil ondersteunen. Met duidelijke instructies en begeleiding serveren wij zo samen de lekkerste lunchgerechten en natuurlijk goede koffie! Denk aan het snijden van de groenten, beleggen van broodjes, het uitserveren van eten en drinken of wat meer werkzaamheden 'achter de schermen' zoals het voorbereiden van bestekzakjes of to-go producten. Het is een kleine zaak met een ontspannen sfeer, waar iedereen wordt geprikkeld om zijn eigen kwaliteiten te laten zien.

Toon meer ˅

Categorie
horeca
koken

Doelgroepen
dementie
ouderen
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving