Poetsbedrijf SAV
Linthorst Homanlaan 14
4463 AC Goes
06-57177939
Lizette Koppelaar
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Onze visie

Werken in een realistische werkomgeving kan een gezond arbeidsvermogen opleveren. Bij SAV bieden wij deze kans! Bij ons staat de werknemer centraal en bepaalt zijn of haar kunnen de werkzaamheden. Dit zorgt ervoor dat kwetsbare mensen uit de participatie wet sterk genoeg zijn om het werk vol te houden. Ze worden op deze manier onderdeel van de maatschappij en kunnen werk laten zien waar ze trots op mogen zijn. SAV gelooft in mensen die binnen passend werk kunnen groeien en ontwikkelen.

Onze missie

Wij willen tevreden werknemers die positief zijn over het werk wat ze doen. Ze mogen zich betrokken voelen bij de maatschappij en trots zijn op hun werk. Daarnaast willen we tevreden klanten die tegelijk een steentje hebben bijgedragen aan de maatschappij.
Sleutelen Aan Vermogen

Mijn enthousiasme en dat van anderen, gecombineerd met de wetenschap dat er na lang zoeken 2 andere poetsbedrijven bestaan in Nederland die werken met mensen die een beperking hebben, heeft mij extra gemotiveerd om te gaan “Sleutelen Aan Vermogen”.

Mensen die zoveel in hun mars hebben als ze maar in hun kracht staan moeten aan de gang. Kom achter de geraniums vandaan en spring in het leven van succes. Je kunt weer trots zijn!

Auto’s/caravans/motoren/fietsen etc. wassen, polijsten, poetsen; lakschades verhelpen/camoufleren, interieur reinigen, nano-behandeling geven, wielen wisselen en wat al niet meer? We kunnen het regelen!

Na meer dan een jaar hard te hebben gewerkt, vergaderen, overtuigen en wat al niet meer is onze wens op 19 november 2016 officieel geopend.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 16:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Poetsbedrijf SAV laat medewerkers / deelnemers meewerken aan het reinigen van vervoersmiddelen die van particuliere of zakelijk klanten zijn.
Daarnaast is er een fietswerkplaats waar fietsen opgeknapt worden voor verkoop of gerepareerd wordt voor de klant.

Iedereen kan meewerken op een werkwijze die past bij zijn mogelijkheden en wensen.

Categorie
fietsenmakerij
garage
schoonmaak
zorg

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vluchtelingen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving