Dagbesteding Pand 88
Brinkstraat 3
9411KJ Beilen
0630080425
Zerina Snijders-Poeze
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

In het centrum van Beilen bevindt zich een eigentijds creatief zorgatelier genaamd Pand 88. Bij Pand 88 kunnen volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt een creatieve dagbesteding vinden.

Pand 88 is een dagbesteding waar de nadruk ligt op het hebben van een zinvolle dag. Het is belangrijk dat de deelnemers zich thuis voelen en de regie hebben in hetgeen wat zij graag willen doen. We onderzoeken samen met de deelnemers, hun ouders/vertegenwoordigers, woonbegeleiders en andere betrokkenen, waar talenten en interesses liggen. Zo werken we vanuit de eigen motivatie.

Pand 88 heeft als doel, om de deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle dag te bieden waarbij zij in de vorm van dagbesteding creatief bezig kunnen zijn.

Bij pand 88 wordt er op een laagdrempelige, creatieve en passende manier een sfeer gecreëerd waarin de deelnemers mogen en kunnen zijn wie ze zijn.
De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers per dagdeel. De begeleiding biedt de deelnemers voldoende warmte en nabijheid, ze worden echt gezien, er wordt naar ze geluisterd en zo kunnen we onze deelnemers optimaal bieden wat ze nodig hebben.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
gesloten
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Zorg atelier, eigentijds en creatief. De producten die gemaakt worden in het atelier door de deelnemers worden vervolgens te koop aangeboden in ons eigen winkeltje in het centrum van Beilen. Bij de verkoop draait het vooral om het sociale aspect. Doordat de deelnemers hun zelfgemaakte producten verkopen en het helpen van de klanten. Door de verkoop van de producten kunnen er uitjes worden georganiseerd en leuke activiteiten gedaan worden.

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
winkel

Doelgroepen
gedragsproblemen
jongeren
lichamelijke beperking
ouderen
verstandelijke beperking
Volwassenen
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving