Stichting TheaterStof.
Gulden Huis 14
5346 SR Oss
06-12308905
Dorette Ploegmakers
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Theater, muziek en beweging. Onder leiding van professionals kun jij kiezen voor dagbesteding "acteren", "zingen", "bewegen" of een combinatie van deze drie. Tijdens de activiteiten werk je aan je rol, je stem en het gebruik van jouw lichaam om uiteindelijk mee te spelen in een echte theatervoorstelling!

Openingstijden
ma
09:00 - 17:00
di
09:00 - 17:00
wo
09:00 - 17:00
do
09:00 - 17:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Meedoen aan deze dagbesteding leidt tot een mooie en echte uitvoering in het theater, draagt bij aan jouw gevoel van eigenwaarde en zelfverzekerdheid. Mocht je bijvoorbeeld faalangstig zijn, leer je hier om stevig te staan, je niet te schamen en op te komen voor je-zelf. Je leert op een hele prettige manier samen te werken want samen theatermaken is: luisteren, kijken, uitproberen, doen, plezier hebben, afspraken nakomen, openstaan voor eigen prikkels en die van een ander en het controleren en op de juiste manier inzetten van jouw emoties.

Tijdens de muzikale activiteiten werkt het volgens dezelfde principes als bij de theaterlessen maar met het mooie extra dat samen zingen alles wat je leert of al geleerd hebt, nog eens extra versterkt. Dat komt omdat jouw hersens -vraag maar na bij de beroemde Nederlandse Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder- positief geprikkeld worden.

En als kers op de taart dragen de bewegingsactiviteiten ook nog bij aan het goed beheersen van jouw lichaam en motoriek. Kortom, van dit totaalpakket kun je je (nog) beter gaan voelen!

Toon meer ˅

Categorie
kunst
muziek
theater

Doelgroepen
autisme
blind slechtziend
jongeren
kinderen
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
vluchtelingen
Volwassenen

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving