KlusPlus Amerpoort
Dalplein 2
3762 BP Soest
035 647 52 52
Klantbureau Amerpoort
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

KlusPlus biedt dagbesteding in de ouderenzorg in Soest. Mensen met een verstandelijke beperking doen allerlei klusjes met en voor ouderen.

Openingstijden
ma
08:30 - 16:00
di
08:30 - 16:00
wo
08:30 - 16:00
do
08:30 - 16:00
vr
08:30 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Het team
KlusPlus Lyvore is echt een plek voor mensen die het leuk vinden om andere mensen te helpen. Bij deze dagbesteding werken cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking. Als je hier wilt werken, is het belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet. Je vindt het leuk om met ouderen te werken. Je kan tegen prikkels van veel mensen om je heen en het werken in grote en verschillende ruimtes. Omdat het gebouw groot is, kan de begeleiding niet voortdurend bij je zijn.

Het werk
Als medewerker van KlusPlus Lyvore werk je in het restaurant, bij de woningen of huiskamers. Zo kun je bijvoorbeeld tafels dekken, eieren pellen, koffie schenken, boodschappen doen, afwassen, glas wegbrengen en nog veel meer. Ook help je bij activiteiten, zoals gymnastiek of zangkoor, voor ouderen met dementie. We kijken wat bij jouw past.

De werkplek
KlusPlus Lyvore is een dagbesteding van Amerpoort in twee woonzorgcentra voor ouderen van Lyvore in Soest. We werken in restaurant Dalzicht en de woonzorgcentra Molenschot en Daelhoven. Dat zijn verschillende delen van één gebouw. Je werkt samen met medewerkers van Amerpoort en vrijwilligers van Lyvore. Ook ontmoet je bewoners en bezoekers. Mensen vinden het vaak heel fijn dat je er bent.

Jouw ontwikkeling
Bij KlusPlus Lyvore kun je veel verschillende dingen doen. Samen kijken we wat bij jou past en wat je graag wilt leren. We besteden veel aandacht aan samenwerken, klantvriendelijkheid en schoon werken. Zo kan KlusPlus Lyvore een mooie opstap zijn om verder te leren. Doordat je meedoet met de activiteiten voor bewoners, maak je ook contact met ouderen met dementie.

Toon meer ˅

Categorie
horeca
koken
overig
schoonmaak
zorg

Doelgroepen
autisme
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving