De Mediaclub
Hazenkamp 36A
6836 BA Arnhem
06-33803426
Monique Suijkerbuijk
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

De Mediaclub is een creatieve dagbesteding voor mensen tussen de 18 en 55 jaar. Je kan kiezen voor het maken van eigen muziek, schrijven van eigen liedjes en deze opnemen in een professionele studio.
Of je gaat er op uit in een klein groepje om te fotograferen. We hebben momenteel 2 foto/filmgroepen en hierbij leer je alle technieken van het fotograferen en filmen.
Verder is er een Radiostation die via Juke uitzend. Mocht je ambitie liggen bij het maken van een eigen radioprogramma dan ben je van harte welkom op de Mediaclub. Je kan als Radio Dj zelfstandig werken aan je eigen Play-list en deze op ons platform ten gehore brengen.

De Mediaclub biedt een veilige en rustige maar ook gezellige werkplek om je op geheel eigen wijze te ontwikkelen. Een structuur in de dag en tegelijkertijd het opdoen van sociale contacten.

Door samen te kijken naar wie je van binnen bent kun je erachter komen wat het beste bij je past, Zo ontdek je vanzelf waar je goed in bent maar vooral ook wat je plezier geeft in jouw leven.

Bel gerust voor meer informatie.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:30 - 16:30
di
09:30 - 16:30
wo
09:30 - 16:30
do
09:30 - 16:30
vr
09:30 - 16:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Fotografie en video
Fotografeer of film je graag? Bij De Mediaclub leer je stap voor stap, in jouw eigen tempo en met praktische ondersteuning professionele foto's en films maken. Ook leren we je om te gaan met social media, vlogs maken en leren filmen met een drone.

Muziek
Ben je muzikaal of zing je graag? In onze professionele geluidstudio kan je zelf aan de slag om je eigen liedjes en producties te maken en deze eventueel uit te brengen. De Mediaclub heeft een eigen label waaronder je muziek uitgebracht kan worden als het voldoet aan alle voorwaarden.

Radio DJ
Bij de Mediaclub heb je de mogelijkheid om een eigen radioprogramma te gaan maken. Je bent dan dagelijks te horen in heel Nederland via de App. Juke en via social media. Je kan onder je eigen naam of onder een Dj. naam aan de slag - bij ons eigen Internet radiostation: Intercity Radio.

Toon meer ˅

Categorie
ict computers
muziek
overig

Doelgroepen
autisme
psychische aandoening
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving