De Mediaclub
Utrechtseweg 310, Gebouw B30
6812 AR Arnhem
06-33803426
www.demediaclub.nl
Monique Suijkerbuijk
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Samen op zoek naar jouw talent en levensgeluk. Door samen te kijken naar wie je van binnen bent kun je erachter komen wat het beste bij je past, Zo ontdek je vanzelf waar je goed in bent maar vooral ook wat je plezier geeft in jouw leven. Het (her) vinden van je levensgeluk is het mooiste uitgangspunt voor jezelf en een mooie bijdrage aan je omgeving en onze maatschappij.

Openingstijden
ma
09:30 - 16:30
di
09:30 - 16:30
wo
09:30 - 16:30
do
Vol
vr
09:30 - 16:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Fotografie en video
Fotografeer of film je graag? Bij De Mediaclub leer je stap voor stap, in jouw eigen tempo en met praktische ondersteuning professionele foto's en films maken. Ook leren we je om te gaan met social media, vlogs maken en leren filmen met een drone.

Muziek
Ben je muzikaal of zing je graag? In onze professionele geluidstudio kan je zelf aan de slag om je eigen liedjes en producties te maken en deze uit te brengen. De Mediaclub heeft een eigen label waaronder je muziek uitgebracht kan worden.

Radio DJ
Bij de Mediaclub heb je de mogelijkheid om een eigen radioprogramma te gaan maken. Je bent dan dagelijks te horen in heel Nederland via de App. Juke en via social media. Je kan onder je eigen naam of onder een Dj. naam aan de slag - bij ons eigen Internet radiostation: Intercity Radio.

Toon meer ˅

Categorie
ict computers
kunst
muziek

Doelgroepen
autisme
gedragsproblemen
niet aangeboren hersenletsel
psychische aandoening
verstandelijke beperking

Kenmerken
Individueel werk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving