Bakje T
Hertog Hendrikstraat 10
5492 BB Sint-Oedenrode
06-42252848
www.bakjet.nl
Carolien Bouwmans
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Bakje T is een unieke dagbesteding in de vorm van een theewinkel. In onze winkel verkopen we niet alleen maar verse thee maar ook cadeautjes, oud hollands snoep, chocolade, mokken, lekkere drankjes enz.
Onze dagbesteding is van dinsdag t/m zaterdag geopend en wij werken iedere dag met een kleine groep medewerkers. Zij werken zowel in de winkel als achter in onze werkplaats. In deze werkplaats worden werkzaamheden verricht die belangrijk zijn voor de winkel. Er wordt ingepakt, er wordt gestickerd, er worden bestellingen uitgepakt en natuurlijk thee gedronken. Het is een gezellige dagbesteding.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:30 - 16:00
di
09:30 - 16:00
wo
09:30 - 16:00
do
09:30 - 16:00
vr
09:30 - 16:00
za
09:30 - 16:00
zo
gesloten

werkzaamheden

In bakje T hebben we medewerkers die het leuk vinden om in de winkel te werken. Ze mogen klanten helpen en de kassa bedienen. Er zijn ook medewerkers die liever werkzaamheden verrichten die gedaan moeten worden voor de winkel. Dit gebeurt achter in de winkel. Hier hebben we een mooie ruimte waar iedereen rustig kan werken. We stempelen hier zakjes, we doen hier productiewerk, we stickeren hier, we pakken bestellingen uit, we maken labels voor op de theezakjes, we pakken chocolade in en maken cadeautjes.

Toon meer ˅

Categorie
winkel

Doelgroepen
autisme
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
In de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving