TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
0356475252
Klantbureau
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

Bij muziekcentrum TivoliVredenburg werken jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking in de horeca.

Openingstijden
ma
09:30 - 21:00
di
09:30 - 21:00
wo
09:30 - 21:00
do
09:30 - 21:00
vr
09:30 - 21:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Vind je het leuk om mensen een fijne tijd te bezorgen? Ben jij een horeca-tijger of ben je liever wat minder zichtbaar achter de schermen aan het werk? Hou je van aanpakken en afwisseling in je werk? Grijp dan de kans om te ontdekken waar jou talenten liggen binnen muziekcentrum TivoliVredenburg!

Het team
Bij TivoliVredenburg werken jongeren en volwassenen met een licht tot matig verstandelijke beperking. Je werkt voornamelijk samen met de medewerkers van het muziekcentrum. Begeleiders van Amerpoort coachen jou tijdens het werk grotendeels op afstand. Het team bestaat uit echte aanpakkers en lopen op een dag heel wat (trappen) af. Vind jij dat geen probleem en ben je goed op je plek in een groot pand waar de hele dag door heel veel mensen langs komen en veel prikkels zijn? Dan is een baan bij TivoliVredenburg misschien wel wat voor jou!

Het werk
We werken met ons team binnen TivoliVredenburg bij diverse afdelingen. Zo werken we in de horeca in de bediening, helpen we met de voorbereidingen van maaltijden in de centrale keuken en helpen we mee met het opstarten van de artiestenfoyer. We helpen mee bij de afdeling Supply and Support om de producties voor te bereiden zoals alle bars schoonmaken in en om de zalen. Daarnaast werken we ook voor de afdeling Hospitality tijdens de aanvang van de producties. We staan in de centrale hal om vragen van bezoekers te beantwoorden en ze op weg te helpen in het pand. Dit betekent dat je ook wel eens ’s avonds moet werken. Voor de afdeling Facilitair vullen we o.a. printers bij, spoelen we leidingen door en voeren we schoonmaakwerkzaamheden uit. Het is dus een baan met veel afwisseling!

De werkplek
In muziekcentrum TivoliVredenburg komen alle muziekgenres onder één dak bij elkaar. Dat is uniek in de wereld. Iedereen kan dagelijks in TivoliVredenburg terecht, of je nu van jazz houdt of van dance, van poëzie of pop, van debat of klassiek. Ook zijn café Het Gegeven Paard en Kitchen Bar Danel dagelijks geopend. TivoliVredenburg ligt naast winkelcentrum Hoog Catharijne in het centrum van Utrecht en is met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Jouw ontwikkeling
We kijken samen met jou wat jij kan en wil leren. Wat heb jij nodig om te kunnen groeien? Waar liggen jou talenten? Je werkt niet alleen samen met je Amerpoort collega’s, maar vooral ook met de TivoliVredenburg medewerkers. Je werkt dus midden in de maatschappij. Dat maakt dit een unieke werkplek.

Iets voor jou?
Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Lijkt TivoliVredenburg jou een leuke werkplek? Reis je zelfstandig met openbaar vervoer? Kan je tegen wisselende werktijden en wil je ook in de avond of het weekend werken? Kom dan gerust eens kijken en met ons kennismaken! Aanmeldingen voor dagbesteding gaan via het Klantbureau van Amerpoort.

Toon meer ˅

Categorie
buurthuis
horeca
kunst
muziek
theater

Doelgroepen
autisme
jongeren
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
In de stad
Weinig begeleiding
Binnen werkzaamheden
Drukke omgeving