Bij Ons Achter
Bredeweg 59
5386KN Geffen
0615103977
Conny Schuurmans
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft een contract met de gemeente

De dag zinvol invullen, samenzijn met generatiegenoten op een kleinschalige en groene locatie. Dit alles vind je Bij Ons Achter. Onze bezoekers bieden we dagbesteding die past bij de persoon en bij zijn of haar talenten en passies. We zorgen voor een dag met een actief en afwisselend programma, waar we gezelligheid en huiselijkheid ook erg belangrijk vinden! Welkom Bij Ons Achter.

Wij zijn een dagbestedingslocatie voor senioren (55+) die daarbij wat ondersteuning kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld omdat ze eenzaam zijn, beginnende dementie ontwikkelen of te maken hebben met fysieke beperkingen. Maar ook omdat ze zich niet gelukkig voelen met hun huidige dagbesteding of zelfs helemaal geen daginvulling hebben.

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:30 - 16:00
di
09:30 - 16:00
wo
09:30 - 16:00
do
09:30 - 16:00
vr
gesloten
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij ons achter is prachtig gelegen in het buitengebied van Geffen. Dit is de ideale plek als u houdt van natuur en het "boeren leven". Het is bij ons mogelijk om veel buiten te ondernemen, tuinieren of te knutselen. Er lopen kippen en pony's om te voeren. Ook binnen hebben we veel ruimte , er kan geschilderd worden maar ook andere creatieve activiteiten zijn mogelijk zoals mozaïeken, hotbewerking, oude meubeltjes opknappen en veel meer. koken en bakken hoort ook tot de mogelijkheden.
Alle activiteiten sluiten aan bij de zorgvraag van de bezoeker. De activiteiten passen wij daar altijd op aan.

Toon meer ˅

Categorie
dieren
groenvoorziening
handarbeid
houtbewerking
koken
kunst
muziek
overig
recreatie

Doelgroepen
chronisch ziek
dementie
niet aangeboren hersenletsel
ouderen
vrijwilliger

Kenmerken
Individueel werk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Buiten werkzaamheden
Rustige omgeving