Hart van Velp
Hoofdstraat 168
6881 TL Velp
0622319545
Rene en Yolanda Derksen
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij zijn Rene en Yolanda Derksen, getrouwd en samen hebben wij drie volwassen kinderen.
Beiden hebben wij veel ervaring in het werken in de zorg, zowel professioneel (bij stichting Driestroom) maar ook als ouders van een kind met een beperking.
In januari 2015 hebben wij zorgbedrijf Hart van Velp overgenomen van Bosch &Suykerbuyk, hiermee werd een droom werkelijkheid!!

Onze missie
Bij ons staan verschillende principes hoog in het vaandel.

- We ondersteunen met de methode 'Geef me de 5', deze is gericht op mensen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

- De cliënt wordt bejegend zoals de begeleiding zelf ook bejegend zou willen worden. Respectvol met elkaar omgaan.

- De cliënten, ieder met hun complexe hulpvragen, behouden hun eigenheid en worden niet overvraagd, zij ervaren geen druk.

- Ondanks hun beperkingen, worden de cliënten uitgedaagd een eigen keuze te maken, mondig te zijn en daarmee regie te ervaren over hun leven.

- De cliënten worden betrokken in de samenleving door werkzaamheden in de winkel en activiteiten vanuit de dagopvang.

Samengevat: EEN ZORGBEDRIJF MET EEN HART!!!

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:30
di
09:00 - 16:30
wo
09:00 - 16:30
do
09:00 - 16:30
vr
09:00 - 16:30
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Winkel

Door in de winkel te werken ervaren de cliëntmedewerkers dat ze meedoen in de samenleving. Hier ervaren ze geen druk maar worden ze uitgenodigd om mee te doen met de verschillende winkelwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn: klanten persoonlijk helpen en hen te woord staan, productinformatie geven, artikelen inpakken, kassa bedienen, producten uitpakken en prijzen en assisteren bij het etaleren.
In de winkel is ook ruimte aan de tafel voor diverse creatieve activiteiten. Indien gewenst kan men de winkelwerkzaamheden vanaf een veilige afstand gadeslaan. Door de grote verscheidenheid aan werkzaamheden wordt de cliëntmedewerker uitgedaagd om nieuwe dingen uit te proberen. In de winkel kan er aan veel verschillende hulpvragen gewerkt worden zowel op het gebied van sociale vaardigheden als op het gebied van zelfstandig werken of initiatief tonen.

Prettige bijkomstigheid van de winkel is het contact met de klant, cliëntmedewerkers krijgen vaak een compliment over de producten, het inpakken en de persoonlijke aandacht, dit alles vergroot het zelfvertrouwen!

Dagopvang

Er is de hele week dagopvang in ons prachtige nieuwe pand. Hier worden verschillende activiteiten aangeboden zonder tijdsdruk en zoals schilderen, muziek maken, leuke kinderschortjes maken, computerles, zwemmen, wandelen en bijvoorbeeld koken en bakken. En verder zijn wij actief voor bedrijven o.a. in Velp die inpak of stickerwerkzaamheden hebben. Deze activiteiten kunnen ook individueel zijn. De opvang is gestructureerd en kleinschalig. Door een ontspannen sfeer te bieden is onze dagopvang een prettige werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en de individuele hulpvraag. Zo krijgt iedereen zorg op maat.

Toon meer ˅

Categorie
overig
winkel
zorg

Doelgroepen
autisme
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking

Kenmerken
Groepswerk
Individueel werk
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving