Sjop & Zeep
Nieuw Wehlseweg 20
7031 HW Nieuw-Wehl
0314696911
Zorgloket Elver
Stuur een bericht

Deel deze dagbesteding

Bedrijfsinformatie

Deze dagbesteding heeft geen contract met de gemeente

Wij zijn Sjop & Zeep en alle doordeweekse dagen geopend. Houd je ervan om creatief bezig te zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

We bieden dagbesteding in de vorm van arbeidsmatige activiteiten. We werken in onze eigen winkel, de Sjop in Nieuw-Wehl. Hier maken we onze producten en worden ze ook verkocht. Kom gerust een keer kijken in onze winkel! Het is een fijne plek om met z’n alle de handen uit de mouwen te steken. Dit kan individueel maar ook in groepsverband. Er zijn verschillende samenwerkingen. Zo werken wij samen met gemeenten, scholen, bedrijven, woonzorgcentra en verschillende winkels waar onze producten worden verkocht.

Hier bij Sjop & Zeep werken we in een ruimte waar je de gezelligheid kan opzoeken. Werk je liever wat rustiger, dan is hier ook zeker ruimte voor. Onze begeleiders maken gebruik van de Triple-C, EIM BOL en LACCS methode.

Gastvrijheid, gezelligheid en professionaliteit is onze rode draad. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie over Sjop & Zeep? Neem dan contact op met het Zorgloket

Toon meer ˅

Openingstijden
ma
09:00 - 16:00
di
09:00 - 16:00
wo
09:00 - 12:00
do
09:00 - 16:00
vr
09:00 - 16:00
za
gesloten
zo
gesloten

werkzaamheden

Bij Sjop & Zeep hebben wij ook buiten klusjes maar voornamelijk zijn we een groep gericht op diverse werkzaamheden binnen. De werkzaamheden die we zoal doen zijn producten maken van zeep en papier en maken wij veel producten met de naaimachine zoals vlaggetjes of kussens. Winkelwerkzaamheden zoals de kassa bedienen, klanten ontvangen, stickeren en cadeautjes inpakken doen wij ook. Maar ook huishoudelijke taken horen erbij.

Toon meer ˅

Categorie
handarbeid
kunst
winkel

Doelgroepen
autisme
jongeren
lichamelijke beperking
meervoudige beperking
niet aangeboren hersenletsel
verstandelijke beperking
vrijwilliger

Kenmerken
Groepswerk
Buiten de stad
Veel begeleiding
Binnen werkzaamheden
Rustige omgeving
Drukke omgeving